Тенісистка Еліна Світоліна розповіла, за що полюбила чоловіка Монфіса і поділилася, коли у них з’являться діти

27-річна українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася подробицями особистого життям в інтерв'ю програмі "ЖВЛ".

Еліну Світоліну називають “першою ракеткою України”. Світоліна завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх в Токіо в 2020 році і стала справжньою українською героїнею. Завдяки цій дівчині українська Олімпійська збірна вперше отримала медаль з тенісу.

Еліна Світоліна

У липні цього року Еліна вийшла заміж за французького тенісиста Гаеля Монфіса. До офіційного укладення шлюбу вони зустрічалися 2 роки. А офіційну пропозицію вийти заміж Монфіс зробив в квітні цього року. Українська спортсменка відповіла “так “.

Еліна Світоліна вийшла заміж за французького тенісиста Гаеля Монфіса

Нещодавно українська тенісистка Еліна Світоліна дала відверте інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де розповіла, чим її завоював Монфіс і коли вона планує народити дітей.

“Я полюбила його за його доброту, чесність. Він розуміє, через що я проходжу. Розуміння – це найважливіше “, – поділилася Еліна.

Дівчина зізнається, вона хоче сім’ю та дітей, але поки не готова завершувати спортивну кар’єру заради материнства.

“Я не ставлю якоїсь точки, де б я хотіла закінчити. Для мене важливо виграти якомога більше титулів, а там вже як складеться. Звичайно, мені хочеться дітей, але я вважаю, що потрібно в даний момент викладатися на сто відсотків і бути відданою тенісу “, – заявила Світоліна.