Маша Єфросиніна вперше розповіла, як її переманювали на російське телебачення: обіцяли золоті гори

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше розповіла, що у 2014 році неодноразово отримувала привабливі пропозиції від росіян. Їй пропонували переїхати жити і працювати в росію та обіцяли запаморочливий успіх на телебаченні.

Про це Єфросиніна розповіла у програмі “Гроші” на телеканалі “1+1”. За словами Маші, пропозиції переїхати жити та працювати до росії їй надходили у 2014 році. Тоді телеведучій дзвонили знайомі російські артисти та деякі телеканали та пропонували їй роботу та негайний успіх.

Це був 2014 рік. Мені зателефонували, щоби привітати з днем народження і сказали, що мені терміново треба перебиратися до Росії. Ти російськомовна, така класна.

, – згадує Єфросиніна.

Маша Єфросиніна вперше розповіла, як її переманювали на російське телебачення

Телеведуча також згадала, з якою подачею їй пропонували переїхати до Росії. Маші обіцяли, що вона одразу стане успішною та затребуваною, адже вона російськомовна кримчанка.

За словами Єфросініної, на всі ці пропозиції вона реагувала однаково — посилала всіх на 3 літери.

Телеведуча зізнається, що ніколи близько не дружила з російськими артистами, а після 2014 року взагалі обірвала з ними всі зв’язки.

До речі, з початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України Єфросиніна намагається робити все від себе можливе, щоб допомогти рідній країні. У перші дні війни Маша виїхала з чоловіком та дитиною з Києва на західну Україну. Там вони активно займалися волонтерством, зокрема, збирали допомогу для біженців. Через деякий час Маша із сином поїхали за кордон, а її чоловік залишився в Україні та приєднався до ТРО. Єфросиніна зізнається, що не хотіла залишати Україну, але зробила це заради свого 7-річного сина, про безпеку якого вона хвилювалася.

Як виглядає чоловік та син Маші Єфросиніної

Зараз Єфросиніна разом зі своїм благодійним фондом допомагають жінкам та дівчатам, які постраждали через війну.