“Близькість була, я була закохана…”: колишня подруга Андрія Данилка не приховує правди про стосунки

Андрій Данилко талановито втілює на сцені образ впевненої та яскравої Вєрки Сердючки, але у житті артист почувається самотнім, не вірить в особисте щастя. Одна з колишніх коханих Андрія розповіла подробиці їхнього роману.

Андрій Данилко неохоче ділиться з аудиторією інформацією про свої романи, хоч вони давно пішли у минуле. Останні романтичні стосунки, після розриву яких співак перестав виступати на якийсь час, були у 2016 році. Журналісти не перестають по крихтах збирати підтвердження інформації про романи співака. Колишня колега та подруга Данилко, Радмила Щоголева, яка 20 років тому грала Гелю у “СВ-шоу”, залишається під прицілом журналістів.

Архівне фото. Радмила Щоголева 20 років грала Гелю

Вони не втомлюються ставити питання про любовні стосунки зі співаком, які зав’язалися багато років тому. У програмі “Не бреши мені” було поставлено пряме запитання, чи був у Щоголевої роман із Данилком. Артистка, як і завжди, уникла прямої відповіді, давши короткий опис своїх почуттів на той момент:

…Як ви бажаєте, так і думайте. Ну, просто для мене це близька мені людина… Скажімо, що близькість була. Я була закохана у життя в той момент, і це завдяки йому.

Двадцять років тому долі Андрія та Радмили розійшлися. Причиною розпаду творчого дуету стало рішення Щоголевої піти з проекту, про що вона не розповіла Андрію. Данилко, вразлива й чутлива людина, сильно образився на артистку. Тільки через кілька років вони змогли поговорити про все і залишитися друзями, адже їх багато що пов’язувало. Зрозуміло, що про відновлення любовних стосунків не могло бути мови.

Радмила Щоголева розповіла про роман із Андрієм Данилком

Нагадаємо, що співак підтвердив стосунки з Радмилою Щоголевою непрямим чином. На проекті “Слава+” треба було збрехати на це запитання. Співак відповів “ні”, коли його запитали про те, чи були у них із Радмилою стосунки. Зараз співаку 48 років, він не втрачає надії зустріти кохання свого життя. Підтверджують це його слова:

Якщо я один, це не означає, що цього хочу. Не у всіх все виходить одразу. Не приховую, я самотній, і мені подобається цей стан, доки я нікого сюди не пускаю.

Наразі Андрій Данилко зайнятий допомогою України на шляху до перемоги.