“Все в руках Творця”: ALYOSHA розповіла, як Тарас Тополя змінився після фронту – був у гарячій точці

Соліст гурту "Антитела" Тарас Тополя нещодавно поділився новиною про те, що вирушає додому – його дружина, українська співачка Альоша, розповіла про те, чи змінився її чоловік після війни

Нещодавно Тарас Тополя повідомив: він зі своїми колегами більше не служитиме на передовій. Українських артистів, а за сумісництвом членів Збройних сил України, відправили з фронту додому. Однак зовсім без служби знаменитості не залишилися. Відтепер вони служитимуть у лавах ТрО.

Після побаченої на війні людині властиво кардинально змінюватися, а тому шанувальники пари відомих в Україні співаків стурбовані тим, як тепер житиме і творитиме Тарас Тополя. Його дружина, співачка Alyosha поділилася з публікою подробицями про фізичний та моральний стан свого зоряного чоловіка.

Тарас Тополя та Альоша вже давно щасливі у шлюбі та виховують разом дітей
Тарас Тополя та Альоша вже давно щасливі у шлюбі та виховують разом дітей

Так, за словами співачки, Тарас Тополя практично не змінився – принаймні на перший погляд Alyosha не помічає змін. Нагадаємо, що Тополя знаходився в одній з “гарячих” точок – у Харківській області. Однак його дружина Олена ні краплі не переживає за моральний стан чоловіка. Більше того, вона зізнається, що й сама із задоволенням і без жодних побоювань пішла би на фронт захищати Україну. Єдиним, що зупиняло дівчину, виявилися спільні з Тарасом Тополею діти.

Звичайно, звикнути до того, що твій чоловік у гарячій точці, де обстріли та вибухи постійно, не можна. Але я відчуваю, що з ним усе гаразд. Все в руках Творця

, – поділилася коментарем Alyosha.

Українські знаменитості Альоша та Тарас Тополя
Українські знаменитості Альоша та Тарас Тополя

Окрім того, зірка розповіла, що вона не турбувалася і тому, що Тарас Тополя усвідомлено підійшов до рішення піти на фронт. Так, за словами співачки Олени, це не було імпульсивним чи необдуманим рішенням. На фронті Тарас Тополя служив військовим медиком, що також вплинуло на думку співачки. На її думку, це також небезпечно, проте не те саме, що стояти з автоматом у руках.

Він рятує людей. Це не на передовій стояти з автоматом у руках. Тут трохи безпечніше. Але все одно він корисний Україні

, – прокоментувала Alyosha.

Альоша поділилася, що її чоловік не сильно змінився після того, як побував у гарячій точці
Альоша поділилася, що її чоловік не сильно змінився після того, як побував у гарячій точці

За пів року, за спостереженнями дружини, Тарас Тополя майже не змінився. Alyosha зазначає, що ті мінімальні наслідки перебування на фронті вже зовсім скоро пройдуть – вона так відчуває. Співачка заявляє, що кохання здатне вилікувати навіть найглибші рани. А дитячий сміх і домашній затишок дуже скоро розставлять все на свої місця.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.