“Сестра звинуватила у піарі”: Єгор Крутоголов зізнався, чи заробляє “Дизель Шоу” на гибелі Марини Поплавської

В ексклюзивному інтерв'ю для Слави Дьоміна актор "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов чесно відповів на всі запитання щодо піару на імені загиблої артистки Марини Поплавської. Стали відомі нові деталі скандалу

2018 року внаслідок жахливої автомобільної аварії померла актриса, найвідоміша завдяки участі у шоу від “Дизель Студіо”. Тоді автобус, у якому на концерт вирушила вся команда, влучив у ДТП. На жаль, Марина Поплавська не вижила, а інші актори внаслідок події зазнали серйозних травм.

Незабаром усіх виписали з лікарні та артистам довелося вийти на сцену. Тоді команда заявила: шукати заміну Марині Поплавській вони не мають наміру. Пізніше артисти вирішили присвятити пам’яті покійної актриси цілий концерт, проте її сестрі такий розклад не сподобався, і вона заявила на всю країну, що таким чином команда “Дизель Шоу” намагається заробити більше грошей. Єгор Крутоголов відповів, чому, на його думку, так відбувається.

Тому що ми не робимо того, чого вона хоче. А вона хоче, щоби ми їй заплатили гроші. Ми спеціально залишаємо в ефірі номери з Мариною, ми згадуємо її у наших виступах, пишемо пісні про неї

– відверто зізнався артист.

Єгор Крутоголов заявив, що команда вирішила залишити в ефірі номери за участю покійної Марини Поплавської, щоб глядачі завжди пам’ятали про неї. Так, артист зізнався, що, на його думку, якби вони вирішили прибрати будь-які згадки про Поплавську, то телеглядачі вже за рік забули б про те, що сталося.

Ми хотіли поставити пам’ятник – ми його зробили. Навіть два пам’ятники – один для цвинтаря, а другий для міста Житомир. Але саме сестра не дозволяє нам його поставити

– розповів актор.

Єгор Крутоголов емоційно висловив своє нерозуміння ситуації, що склалася. Так, за словами артиста, команда підготувала “круглу” суму, щоб допомогти дітям сестри Марини Поплавської, проте продовжує поливати акторів брудом.

Це все дуже складні стосунки. Я думаю, що вона звинувачує нас у її смерті. Що ми зробили? Ми зробили два депозити – для дітей її сестри. Ми чекали, поки їм виповниться 18 років, старша вже досягла повноліття. Ми хотіли купити їм по квартирі у Житомирі. Однак виявилося, що це складно здійснити без згоди її матері. Тому два депозити по 20 тисяч доларів зараз просто лежать

– розповів у інтерв’ю Крутоголов.

Крім того, актор зізнався, що сестра Поплавської є дуже складною людиною. Більше того, були випадки, коли вона нападала на команду, кричала та висловлювалась на адресу артистів нецензурною лексикою.

Хто живе у Житомирі, хто її знає, ті точно зрозуміють, про що я говорю

– підсумував Крутоголов і додав, що піаритися на імені загиблої подруги – це останнє, що їм хотілося б зробити.

За визнанням артиста, вся команда хоче залишити про Марину Поплавську світлу пам’ять та добре ім’я, щоб люди завжди про неї пам’ятали.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.