У США один за одним зриваються концерти MARUV, яка відмовилася представляти Україну на Євробаченні

Колись відома в Україні співачка MARUV у свій час обрала жити й працювати в росії, а сьогодні, під час повномасштабної війни, артистка відповідає за помилки минулого

MARUV відома в Україні далеко не своїм “чудовим” вокалом і феєричними шоу – артистку добре знають з її скандального замовчування кровопролитної війни росії проти України. Один із найвідоміших фактів з життя MARUV – її перемога в Національному відборі на Євробачення. Проте, представляти Україну на пісенному конкурсі співачці не судилось, адже її кандидатуру дискваліфікували через проросійські погляди.

Для MARUV достатньо вагомою причиною повернутись в Україну не стала ні озброєна агресія на Сході України, ні повномасштабне вторгнення росії. Відтак після 24 лютого співачка адекватно не прокоментувала події, що відбуваються на її Батьківщині – вона опублікувала лише оманливий пост зі слабкими заявами.

У новому інтерв’ю для журналістки Анни Оліцької відомий одеський бізнесмен, а також організатор американських концертів українських зірок Ігор Голубчик прокоментував, чому запланований MARUV тур в США не відбувся. Крім того, промоутер розказав, чому він добровільно відмовляється від співпраці зі зрадницею.

Скріншот з інтерв'ю Анни Оліцької та Ігора Голубчика
Скріншот з інтерв’ю Анни Оліцької та Ігора Голубчика

Спочатку концерт звісно перенесли, адже почалась війна. У той момент ми не знали, як у майбутньому розгортатимуться події. Ми перенесли концерт на грудень, на цей грудень, що буде. Буквально через місяць після початку війни я побачив, що реакції артиста немає. Ми поспілкувались і домовились, що тур скасовується взагалі. Тура не буде – це точно

– відверто прокоментував у інтерв’ю одесит.

Окрім того, Ігор Голубчик заявив, що він концерти для MARUV точно організовувати не стане. Промоутер пояснив причину такого рішення – співпрацювати зі співачкою він не хоче зі своїх особистих міркувань. Журналістка Анна Оліцька у нього запитала, чи усвідомлює він, що через своє патріотичне рішення він втрачає левову частку основного прибутку. Ігор Голубчик зізнався, що він абсолютно усвідомлює всі наслідки такого рішення, але працювати з проросійськими артистами надалі він не планує.

Це може звучати пафосно, але ніякі гроші не вартують смерті дитини або навіть поранення дитини. Люди, певно, діляться на тих, хто вважає так само, і тих, хто “ну… якщо дуже багато грошей”… Коли мова йде про такі речі, ти не можеш бути десь посередині або у якійсь сірій зоні. Ніякі гроші цього не вартують

– підсумував одеський бізнесмен Ігор Голубчик.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!