Молодша донька Ольги Сумської розповіла, як Тоня Паперна тікала з України до москви: “Далі ти сама”

Зараз Антоніна Паперна проживає у столиці росії – у москві вона виховує дітей та будує кар'єру. Молодша донька Сумської Ганна Борисюк розповіла, як переживала через переїзд сестри

Відома українська акторка Ольга Сумська має двох доньок – Антоніну Паперну і Ганну Борисюк. Старша дочка артистки наразі проживає в росії і досі ніяк не коментує війну в Україні. Ольга Сумська продовжує творчу діяльність в рідній країні й постійно стикається з питанням – у яких вона стосунках із Тонею Паперною.

У одному з коментарів акторка поставила крапку в усіх обговореннях. Відтак знаменитість заявила, що не може й ніколи не відмовиться від рідної дочки через її мовчання, політичну та громадянську позицію та місце проживання. Хоча Ольга Сумська вчинила, як справжня мати, у багатьох шанувальників це рішення викликало осуд.

Проте, окрім самої матері, свого часу переїзд Тоні Паперної до москви болісно сприйняла і її молодша сестра Ганна Борисюк. Зараз дівчині 19 років, і вона лише починає свою кар’єру, проте, варто відзначити, що молода акторка швидко здобуває популярність своїм талантом і професійністю. Молодша донька Ольги Сумської вкрай рідко дає інтерв’ю, але для програми “Життя відомих людей” погодилась відповісти на декілька запитань.

Ганна Борисюк дуже сильно сумує за своєю старшою сестрою, яка зараз проживає в москві
Ганна Борисюк дуже сильно сумує за своєю старшою сестрою, яка зараз проживає в москві

Відтак Ганна Борисюк розповіла, як почувається через те, що її старша сестра, яка замовчує події в Україні, знаходиться далеко від неї. Дівчина не приховує того факту, що дуже сумує за сестрою – Тоня Паперна для неї дуже важлива. Довгий час сестри жили разом – не просто в одному будинку, але і в одній кімнаті. Саме тому, коли Паперна поїхала на навчання, для Ганни Борисюк це стало великим ударом.

Старша донька Ольги Сумської вирішила відправитись на навчання до столиці росії ще десять років тому – тоді її сестрі було всього 9 років. Для маленької Ганни подія стала дуже болісною, їй було важко відпустити рідну сестру так далеко й так надовго. За словами дівчини, найболючішим був для неї факт, що тепер старша сестра не буде її далі підтримувати. Саме у той момент Ганна Борисюк зрозуміла, що тепер вона мусить зі всім розбиратись сама.

Я пам’ятаю, як я вибігала тоді на вулицю, коли вона відлітала зранку до Москви. Я вибігала в піжамі: “Тоню, залишайся!” А вона: “Не хочу”

– пригадала Ганна Борисюк.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.