Дмитро Танкович з “Дизель Шоу” пригадав, як працював з дружиною Медведчука Марченко: “Вона була зарозумілою”

Дмитро Танкович відверто розповів про те, як йому доводилось працювати з дружиною зрадника України Віктора Медведчука. За словами артиста, вона була неймовірно зарозумілою

Дмитро Танкович, український і білоруський гуморист, здобув популярність в Україні своєю участю у відомому телешоу від “Дизель Студіо”. Нещодавно артист спілкувався із журналістом Славою Дьоміним, і, в ході бесіди, чоловік відповів на безліч цікавих запитань. Відтак Танкович розповів, як йому доводилось працювати на одній сцені зі славнозвісною Оксаною Марченко.

Відома зрадниця і дружина Віктора Медведчука раніше працювала ведучою на українському телебаченні. На зйомках відомого телешоу Дмитру Танковичу довелось працювати разом із жінкою. Хоча гуморист не розкривав багато деталей, його загальне враження про Марченко залишилось дещо негативним. На зйомках артисти мало комунікували, проте навіть у коротких діалогах Танкович зміг скласти думку про телеведучу – вона здалась йому занадто зарозумілою.

Ми взагалі-то і не спілкувалися особливо. Тому що вона – Оксана Марченко, а я – Дмитро Танкович. Це різні рівні, як то кажуть. Вона була зарозумілою

– відверто відповів на запитання Слави Дьоміна гуморист Танкович.

Оксана Марченко викликає неоднозначну реакцію
Оксана Марченко викликає неоднозначну реакцію

Варто згадати, що про Оксану Марченко погано відгукуються ледве не всі українські зірки. Так, наприклад, український співак Костянтин Бочаров теж не дуже добре ставиться до української телеведучої. MELOVIN у минулому брав участь у відомому українському шоу талантів, у якому Марченко була телеведучою. Артист зізнався, що свого часу дружина Віктора Медведчука дуже передвзято до нього ставилась і навіть доводила до сліз. Після такого у Кості Бочарова про Марченко залишились тільки погані спогади.

Нагадаємо також про те, що не так давно відомий шоумен Ігор Кондратюк поділився цікавими спогадами про минуле Марченко. Він пригадав, що раніше телеведуча мала яскраву проукраїнську позицію – вона закликала всіх рідних, друзів та знайомих спілкуватись виключно українською мовою. Сама знаменитість також відмовлялась від російської мови.

Зауважимо: рекомендуємо звернути увагу на те, що Дмитро Танкович у інтерв’ю для Слави Дьоміна також ділився своєю думкою стосовно колишніх акторів “Дизель Шоу” Євгена Нікішина та Сергія Писаренка, які поїхали розважати росіян на круїзному лайнері.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".