Харчишин заступився за Потапа, який пів року ховався від війни в Іспанії: “Я знаю, що він це робив тихо”

Відомий український співак Валерій Харчишин розповів про своє ставлення до Потапа. На відміну від колег, артист не налаштований проти товариша, який "вляпався" у скандал через те, що пів року сидів за кордоном

Український музикант, репер та продюсер Олексій Потапенко втрапив у справжній гучний скандал. За декілька днів до початку повномасштабного вторгнення росії на територію України артист разом зі своєю дружиною Настею Каменських опинився за кордоном. У той час, коли всі “хейтять” Потапа за його вчинок, Валерій Харчишин вирішив заступитись за свого колегу.

Нагадаємо, що Олексій Потапенко повернувся в Україну у вересні. Найбільше негативних коментарів у сторону артиста “посипалось” не через той факт, що він у лютому покинув Київ, а тому що більше ніж пів року відсиджувався в Іспанії. Багато українських артистів вдавались до різких висловлювань в сторону Потапа, проте в останньому інтерв’ю Валерій Харчишин виступив у захист свого колеги.

Слава Дьомін запросив у онлайн-студію на інтерв’ю українського артиста й соліста гурту “Друга Ріка”. У відповідь на запитання про Олексія Потапенка Харчишин заявив: він не слідкував за кожним кроком свого товариша, проте впевнений на сто відсотків – без діла Потап не сидів.

Валерій Харчишин впевнений, що Потап за кордоном не сидів склавши руки
Валерій Харчишин впевнений, що Потап за кордоном не сидів склавши руки

Валерій Харчишин пригадав момент із минулого – 2013 року під час подій на Майдані Потап активно допомагав українцям, возив туди гуманітарну допомогу й знаходився безпосередньо в епіцентрі подій. Соліст “Другої Ріки” заявляє, що він знає Олексія Потапенка вже дуже давно, а тому в нього немає ніяких сумнівів, що попри своє місцезнаходження, український співак допомагав рідній країні, чим міг.

За зізнанням Харчишина, на Майдані артист підтримував учасників протестів без зайвого піару. Саме тому Валерій впевнений, що зараз ситуація незмінна – Потап не хоче наголошувати на тому, що робить задля допомоги українцям.

Я знаю, що він це робив тихо і, мабуть, і цього разу він не піариться і робить це тихо, як може

– прокоментував Харчишин.

Варто також пригадати, що Настя Каменських висловлювалась стосовно того, що зіркове подружжя робило пів року за кордоном. За словами дружини Потапа, за п’ять місяців війни їм разом вдалось зібрати близько 75 мільйонів гривень.

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?