Кондратюк пропонує Козловському продати президентський орден, аби повернути йому борги: “Винен купу грошей”

Відомий український ведучий та продюсер колись просував співака Віталія Козловського. Проте, зізнався Ігор Кондратюк, кар'єра у музиканта не вдалась, і він залишився йому винним

Раніше Ігор Кондратюк та Віталій Козловський перебували у чудових стосунках. Продюсер просував ще молодого співака, а той, своєю чергою, мав великий потенціал. Втім, доля склалась дещо по-іншому – нині український ведучий та продюсер і його колишній клієнт ворогують і скандалять вже понад десять років.

В останньому інтерв’ю Кондратюк поділився деталями зіркового скандалу й розповів, що Віталій Козловський залишився винен йому “кругленьку суму”. З моменту завершення їхньої співпраці пройшло багато років, але за цей час колишнім колегам не вдалось досягти порозуміння й вирішити всі конфлікти, які між ними виникли.

Ігор Кондратюк відверто й різко прокоментував скандал зі своїм колишнім підопічним Віталієм Козловським
Ігор Кондратюк відверто й різко прокоментував скандал зі своїм колишнім підопічним Віталієм Козловським

Ігор Кондратюк розповів, що після завершення співпраці зі співаком Віталієм Козловським він досі чекає повернення боргу. Продюсер доволі різко висловився про ситуацію й навіть запропонував Козловському продати орден, яким його нагородив президент України, аби погасити борг перед екс-продюсером.

Відомий телеведучий, а також продюсер розповів і про нинішню професійну діяльність свого екс-підопічного співака Віталія Козловського. За зізнанням Кондратюка, нині у кар’єрному плані музикантові не щастить – він не часто виступає за запрошенням на корпоративах, а якщо співакові щастить заспівати на замовлення, то він за виступи не отримує великих гонорарів.

Його ніхто не запрошує… Він винен мені купу грошей і якби його запрошували, то він би мені гроші платив

– заявив у останньому інтерв’ю український ведучий.

Віталій Козловський зізнавався, що він не має достатньо коштів, аби сплатити борг Кондратюку
Віталій Козловський зізнавався, що він не має достатньо коштів, аби сплатити борг Кондратюку

Кондратюк також заявив, що фінансові питання вони намагались вирішити через суд, але замість того, аби нарешті віддати Кондратюку всі гроші, Козловський сплачує копійки за фактичним місцем проживання.

За зізнанням Ігоря Кондратюка, раніше його колишній підопічний був набагато популярнішим. Зараз про Віталія Козловського майже забули, а його кар’єра тільки згасає. Нагадаємо, що раніше український музикант коментував свій борг перед екс-продюсером. За рішенням суду він винен Кондратюку мільйони, втім, зізнався Козловський, у нього таких коштів немає.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.