Приходько натякнула на домагання зі сторони Меладзе: “Історія брудніше, ніж в Олі Полякової та Ані Лорак”

Довгий час українська співачка Анастасія Приходько працювала "під крилом" Костянтина Меладзе. Пройшло немало років, перш ніж зірка ризикнула зізнатись, що з нею було після завершення співпраці

Відома українська співачка Анастасія Приходько веде активне соціальне життя. Артистка завжди відверта зі своїми прихильниками. Крім того, вона часто стає гостею частих інтерв’ю, в рамках яких відповідає на різноманітні запитання. Цього разу Анастасія Приходько розповіла про досвід співпраці зі своїм колишнім продюсером Костянтином Меладзе.

Раніше співачка зізнавалась, що не буде розкривати “брудних” подробиць завершення їхньої співпраці. Втім, зараз Анастасія Приходько вирішила розкрити деталі їхньої історії. Хоча подробиць було небагато, можна зробити висновок, що Меладзе поводив себе з Приходько не найкращим чином.

Анастасія Приходько про мовчання Костянтина Меладзе

Нагадаємо, що відомий продюсер і досі не висловив своєї позиції стосовно війни в Україні. Проте, за словами Анастасії Приходько, в цьому немає нічого дивного. Співачка зізналась, що вона не очікувала від Меладзе аргументованого пояснення чи того, що він займе позицію.

Приходько зазначила, що продюсер і раніше мовчав, які би події в світі не відбувались. За словами Анастасії, Костянтин Меладзе нічого не говорив після початку вторгнення росії до грузії, продюсер мовчав 2014 року й продовжує мовчати зараз.

Він просто аполітична людина, яка не лізе в політику

– зазначила Анастасія Приходько.

Анастасія Приходько і Костянтин Меладзе
Анастасія Приходько і Костянтин Меладзе

Українська співачка зізналась, чому завершила співпрацю з Меладзе

Коли Анастасія Приходько стала переможницею сьомого сезону відомого шоу талантів “Фабрика зірок”, її ім’я сяяло на перших шпальтах кожного ЗМІ. Тоді артистка почала співпрацю з продюсером Костянтином Меладзе, втім після Євробачення 2009 року, де співачка представила росію, вона розірвала контракт.

Тоді публіка розділилась на мільйон таборів, у кожного з яких була різна думка стосовно цієї історії. Доки одні стверджували, що Приходько стала коханкою тоді одруженого Меладзе, інші запевняли, що саме продюсер зґвалтував дівчину.

Проте, Анастасія Приходько довго мовчала й лише в останньому інтерв’ю розкрила деякі подробиці. За зізнанням артистки, вона поки що не бажає розповідати широкому загалу всю історію, адже вона дуже брудна. Більш того, співачка заявила, що не хоче, аби пубвлка її жаліла після того, як всі дізнаються правду. Приходько зазначила, що була вимушена довго відвідувати психолога після завершення співпраці з Меладзе.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.