Позитив вперше після розлучення розповів про свою нову дівчину: “Вона з шоу-бізнесу”

Український музикант і колишній учасник гурту "Врємя і стєкло" Позитив вперше після розлучення заговорив про нові стосунки. Як виявилось, чоловік зустрічається зі своєю давньою подругою.

Минулого року Мережу сколихнула звістка про розлучення відомого українського виконавця Позитива із дружиною Анною. Вони були разом ще зі шкільного віку, а в шлюбі 8 років. В інтерв’ю екс-дружина артиста зізналася, що вони просто переросли один одного. Дівчина хотіла дітей та справжню сім’ю, в той час як її чоловіка хвилювала лише кар’єра, концерти та шоу-бізнес.

Позитив и его бывшая жена Анна
Як виглядає колишня дружина Позитива

Нещодавно Олексій Завгородній (справжнє ім’я Позитива) дав інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому відверто розповів про свої нові стосунки. Співак зізнався, що зараз закоханий, однак вирішив не називати ім’я дівчини, оскільки вважає, що зараз це не дуже доречно. При цьому Олексій зізнався, що його кохана теж із шоу-бізнесу і він багато років з нею дружив. Крім того, Позитив додав, що багато хто знає про ці стосунки, а хто не знає, той здогадується.

Також чоловік зізнався, що вже давно має нові стосунки і закохався він ще до початку повномасштабної війни в Україні.

Нагадаємо, не так давно стало відомо, що Позитив припинив співпрацю з Потапом та продюсерським центром MOZGI GROUP. Артист пояснює це тим, що продюсерський центр змінив формат і тепер працює як дистриб’юторський сервіс, тобто допомагає всім бажаючим артистам втілики певний проєкт в життя, але при цьому не займається продюсуванням.

Позитив запевняє, що це новий виклик для нього, адже тільки зараз він став самостійним артистом, а не перебуває у складі гурту.

Позитив змінив імідж - ледве впізнала навіть дружина
Позитив вперше після розлучення розповів про свою нову дівчину

При цьому, незважаючи на чутки, Олексій запевняє, що продовжує спілкуватися з Потапом та тісно з ним товаришувати.

Варто відзначити, що Позитив не зникає з шоу-бізнесу і нещодавно він запалив Мережу новим треком, записаним разом з молодою співачкою Анною Трінчер.  Пісня “Який ти козак” стала головним хітом в соціальних мережах Інстаграм та Тік-Ток.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.