Приглядали то сусідки, то нянечки, а на вулиці тицяли пальцем: що переживав у дитинстві син Софії Ротару

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару в молодості стала мамою свого єдиного сина Руслана, який з дитинства відчув на собі, що таке бути дитиною знаменитості.

Коханням усього життя Софії Ротару був її покійний чоловік Анатолій Євдокименко. Він створив ансамбль “Червона рута”, не розлучався зі співачкою навіть на гастролях і був опорою у всьому, доки не захворів – після третього інсульту в 2002 році чоловік помер, а Софія стала вдовою.

Як виглядав чоловік Софії Ротару

Зірка дуже важко переживала втрату коханого. Єдиною втіхою для неї стала родина, а син фактично вивів знамениту матір з депресії після смерті чоловіка, хоча в дитинстві Руслану не батьківського тепла. Як розповідала Ротару в інтерв’ю, поки вони з Анатолієм їздили з концертами, син жив у бабусі з дідусем. Потім подружжя забрало хлопця до себе, щоб бачитися частіше:

“За Русланом приглядали то сусідки, то нянечки. Так, з сином були поруч не ми, батьки, а чужі люди. Відриваючись від дитини, ми плакали, наші серця розривалися. Повертаючись з гастролей, ми знову плакали – вже від щастя”, – згадувала Софія Михайлівна.

Батьки завжди поверталися додому з подарунками для Руслана, а він ріс дуже скромним, ніколи не хизувався, чий син, але й без того траплялися не дуже приємні ситуації:

“Діти на вулиці бачили мене, показували пальцями та кричали: “Он пішла Софія Ротару!”, – розповідав Руслан.

Тим не менш, він не ображався на батьків, а їхні постійні роз’їзди сприймав як даність.

Ротару розповіла, якою була матір’ю для свого сина єдиного сина

Син Софії Ротару наслідував гідний приклад батьків та одружився один-єдиний раз і досі щасливий у шлюбі зі своєю дружиною Світланою. Невістка співачки стала її продюсером, помічницею і тією, хто зробив народну артистку бабусею. У Ротару двоє онуків, які з самого дитинства кличуть її просто Сонею, а вона і не проти, тому що так почувається молодшою.