Оля Цибульська вперше розповіла, як познайомилась з чоловіком, якого довго приховувала: “Ми спостерігали”

Відома українська співачка Оля Цибульська в останньому інтерв'ю остаточно розкрила всі таємниці, що стосуються її чоловіка. Артистка розповіла, як вони познайомились

Українська співачка Оля Цибульська понад двадцять років приховувала свого чоловіка-бізнесмена. Особливо допитливі прихильники шукали будь-які зачіпки, втім сказати напевно, хто ж чоловік Цибульської, було важко. Нещодавно зірка нарешті зізналась та навіть показала, як виглядає її обранець.

В останньому інтерв’ю для GLOSTER FM українська співачка поділилась додатковими деталями. Так, артистка розповіла, як вони з чоловіком познайомились та, що вона цінує в стосунках з ним найбільше.

Оля Цибульська розповіла про історію кохання з чоловіком, якого приховувала від публіки понад 20 років
Оля Цибульська розповіла про історію кохання з чоловіком, якого приховувала від публіки понад 20 років

Як Оля Цибульська познайомилась зі своїм чоловіком

Відома українська співачка перебуває в шлюбі з підприємцем Сергієм Грисюком вже довше двадцяти років. Артистка зізналась, що вони познайомились ледве не дітьми. Так, за словами Олі Цибульської вони знають та досліджують одне одного дуже довго, а з кожним роком їхнє кохання тільки міцнішає. Місцем їхнього знайомства стале рідне містечко Радивилів.

Ми почали зустрічатися ще зовсім дітьми… Я тоді була в 10-му класі, здається. За цей час ми пройшли дуже багато етапів, коли змінювався кожен

– зізналась в інтерв’ю співачка.

Крім того, артистка додала, що з кожним роком знайомства та спільного життя вони змінювались все більше й більше. Оля Цибульська зазначила, що вони орієнтувались одне на одного та старались змінюватись у кращу сторону. Крім того, додала співачка, це ніколи не означало наявність в їхніх стосунках конкуренції – це завжди було особливе захоплення.

Оля Цибульська зізналась, що вони з чоловіком були ще зовсім маленькими, коли познайомились
Оля Цибульська зізналась, що вони з чоловіком були ще зовсім маленькими, коли познайомились

Оля Цибульська зізналась, за що цінує чоловіка

За словами української співачки, вона особливо цінує свого обранця за їхнього спільного сина. Артистка безмежно вдячна Сергієві за Нестора, втім у їхніх стосунках є й інша річ, яка захоплює Олю Цибульську. Так, артистка зізнається: вона вдячна своєму чоловікові за те, що він, перш за все, бачить у ній не співачку, а людину.

Оля Цибульська зазначила, що це дуже цінна особливість їхнього подружнього життя. Поруч із чоловіком вона може бути просто його дружиною, а не відомою співачкою.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.