Ігор Кондратюк розсекретив, де знаходяться та чим займаються його діти зараз: “За комп’ютерами”

Відомий український продюсер і ведучий шоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк розповів, чим сьогодні займаються його діти. У чоловіка двоє дорослих синів і дочка.

Ігор Кондратюк є багатодітним батьком. Зі своєю дружиною Олександрою продюсер виховує синів Сергія і Данила та дочку Поліну. Як розповів Кондратюк, його хлопці зараз живуть в Києві, працюють. Один знімає соціальні ролики, а другий займається маркетингом в блокчейні, це пов’язано з крипто-валютою і розвиває власний благодійний фонд:

Старший монтує соціальні ролики якісь, середній організував фонд разом з однодумцями, там багато киян в тому фонді до речі. Донатять на ЗСУ, возять волонтерські якісь речі

, – поділився Кондратюк в інтерв’ю “Rostyslove Production”.

Мобілізації сини Кондратюка підлягають аж в четвертій черзі, як і він сам, тому що мають проблеми зі здоров’ям:

У них обох там проблеми зі здоров’ям через те, що дитинство провели за комп’ютерами

, – зізнався Ігор.

Ігор Кондратюк показав дружину і трьох дітей
Ігор Кондратюк розсекретив, де знаходяться та чим займаються його діти зараз

Наймолодша в сім’ї Кондратюка – дочка Поліна. Вона зараз живе в Сполучених Штатах Америки і отримує вищу освіту в напрямку космічної інженерії, вже на другому курсі. Телеведучий сумує за дівчинкою, вони давно не бачилися, тому що як мінімум не літають літаки, але чекає грудня – у доньки з’явиться можливість приїхати додому через Варшаву. Вони з дружиною дуже пишаються Поліною, вона показує хороші результати в навчанні.

Нагадаємо, свою другу половинку і майбутню дружину Олександру Городецьку Кондратюк зустрів на роботі на каналі “Інтер”. Між колегами спалахнув службовий роман, який в результаті привів їх до вівтаря. Про відносини з дружиною продюсер розповідає рідко, але якось розповідав, що в коханій його підкупив оптимістичний погляд, гумор і легкість у ставленні до життя, тому вони вже давно разом і щасливі один з одним.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.