Данилко розповів про жінку, яка багато для нього зробила: “Забрала в мене юність, щоб забезпечити старість”

Відомий український музикант в інтерв'ю для російської журналістки Катерини Гордєєвої розповів про одну з найважливіших жінок у своєму житті. Артист прокоментував своє ставлення до неї

Український музикант, співак та шоумен Андрій Данилко здобув популярність завдяки культовому образу Вєрки Сердючки. Нещодавно артист взяв участь в інтерв’ю для російської журналістки Катерини Гордєєвої, у якому, зокрема, розповів детальніше про образ тієї жінки, яка буквально перевернула його життя догори ногами.

Андрій Данилко про Вєрку Сердючку

Відомий український музикант зізнався, що образ популярної дами забрав у нього велику частину життя. Андрій Данилко розповів про те, що він був змушений буквально “розчинитись” в особистості Вєрки Сердючки заради того, щоб досягнути успіху в житті.

Андрій Данилко в образі культової Вєрки Сердючки
Андрій Данилко в образі культової Вєрки Сердючки

У мене Сердючка забрала повністю юність. От вона забрала в мене юність – зовсім, я нічого не пам’ятаю. Для того, аби забезпечити мені якусь старість. І ти думаєш – добре це чи погано? Я думаю, що добре

– зізнався в інтерв’ю для Гордєєвої український артист.

За особистим зізнанням Андрія Данилка, він витратив юність заради того, щоб здобути безбідну старість. Артист розповів, що зараз він може зупинитись та жити й не фінансово не потребувати нічого. Втім жага до творчості та бажання підбадьорити своїх шанувальників здобула над ним перемогу й тому він зізнався: зупинятись не збирається.

Я можу нікуди не їздити, я можу зупинитись. Але я не можу [зупинитись – прим. ред.], тому що мене оточує багато людей, яким потрібно заробляти. І я розумію, що багато людей потребують якогось хорошого настрою, у нас багато замовлень, бо тільки ми підіймаємо настрій

– розповів Андрій Данилко у своєму крайньому інтерв’ю.

Андрій Данилко відверто висловився про свою творчу діяльність в образі легендарної Вєрки Сердючки
Андрій Данилко відверто висловився про свою творчу діяльність в образі легендарної Вєрки Сердючки

Більш того, зізнається українська знаменитість, йому не просто не хочеться зупинятись та жити осторонь професійної діяльності, він бажає тішити своїх прихильників новими виступами, цікавими ідеями та нестандартними матеріалами. Втім, розповідає Данилко, зараз писати нові сценарії дещо складно.

Мені хочеться створювати новий матеріал, але коли його створювати – у літаку чи в автобусі, який труситься? Треба заспокоїтись, присісти, довести себе до розуму

– зазначив музикант.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.