Віталій Козловський висміяв Потапа, який заочно вступив у тероборону з Іспанії: “Смішно навіть говорити”

Відомий український співак Віталій Козловський чесно сказав, що думає про те, що Потап заочно вступив у тероборону, коли знаходився в Іспанії з Настею Каменських.

24 лютого 2022 року Потап і Настя Каменських повинні були повертатися в Україну з Іспанії, куди виїхали незадовго до цього відпочити. Через повномасштабне російське вторгнення літаки звісно відмінили і пара “застрягла”. Вони вирішили якийсь час не повертатися додому і зайнялися благодійними концертами за кордоном, за що їх дуже критикували. Коли Потап нарешті з’явився в Києві і дав інтерв’ю, то заявив, що рвався на фронт, але його відмовив батько, якого він попросив записати його в територіальну оборону заочно.

Щоб припинити насмішки, Олексій Потапенко навіть показав контракт добровольця, в якому зазначалося, що він вступив у тероборону 7 березня. Серед колег Потапа зі сміхом на це відреагували Коля Сєрга, Іван Леньо, Настя Приходько і Віталій Козловський.

Потап і Настя
Віталій Козловський висміяв Потапа, який заочно вступив у тероборону з Іспанії

Співак дав інтерв’ю, в якому розповів, як подружився з екс-підопічним Потапа Позитивом. Раніше вони майже не спілкувалися, але війна їх зблизила і вони виявилися дуже близькими по духу:

Він щось говорить – я сиджу, махаю головою, я щось говорю – він сидить, махає головою. Ми зрозумілі сьогодні одне для одного, тому що і він, як і я не виїжджали нікуди, жили тут впродовж усієї війни в столиці і робили максимум, що могли від себе зробити. Тому він для мене сьогодні є дуже зрозумілим, він не вимахується, він нічого не зображає, він не розказує, що він десь там записався в ТрО заочно, наприклад, то смішно навіть говорити

, – висловився Козловський про Позитива і зачепивши Потапа.

Віталій Козловський
Віталій Козловський висміяв Потапа, який заочно вступив у тероборону з Іспанії

Віталій Козловський та Позитив разом літали в Америку на благодійний концерт до Дня Незалежності України і ця поїздка подарувала їм цю чоловічу дружбу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.