“Я відчував себе бомжем”: Козловський розповів у сто перший раз про конфлікт з Кондратюком

Віталій Козловський давно розірвав співпрацю з продюсером Ігорем Кондратюком, але суди досі тягнуться і остаточно крапку у своїх відносинах вони не поставили.

Відомий український співак Віталій Козловський в різних інтерв’ю багато розповідав про конфлікт з Ігорем Кондратюком. В новому випуску шоу “Зе Інтерв’юер” виконавець зізнався, що раніше по життю завджи вважав себе в усьому винним, тому продюсеру було так легко навіяти йому, що і в цій ситуації саме він винуватий:

Воно ж тягнулося так, що я завжди вважав себе винним, завжди у всіх моментах мені здавалося, що я у всьому винен. Ми зараз не про Кондратюка, я взагалі кажу. І в цій ситуації так само, він ще так грамотно зманіпулював цю ситуацію, вклавши мені в голову, що я дійсно неправий, що я такий не вихований, що я злодій, він це на широкий загал розповідав, що я така погана людина, і я в це вірив. Це наклало на мені якісь такі комплекси, які дуже довгий час мене стримували в творчості навіть, але напевно це такий мій шлях до самого себе, хтось завжди сміливо талановитий, а хтось приходить до себе, ідучи крізь все своє життя, я розумію, що це для мене тільки якийсь такий початок мене сьогоднішнього

, – поділився Віталій.

Віталій Козловський розповів, скільки грошей винний Кондратюку

Анатолій Анатоліч відмітив, що зараз під час війни багато людей пробачають старі образи один одному і спитав, чи не сталося цього у Козловського з Кондратюком:

Коли в мене тато помер, я захотів зробити те, від чого я завжди відхрещувався – сім’я. Я жив в сім’ї, де м’яко кажучи батьки між собою ну не те, що не ладили, ну коли літають чайники і ножі і коли ви з сестрою вигадуєте гру, лежачи в ліжку, таку, аби не чути, що відбувається на кухні за тонкими стінами, то ти виростаєш з бажанням не мати такого взагалі в своєму житті, але останні роки я почав задумуватися над тим, що мені хочеться сім’ю. Але для того, щоб робити собі гніздо, тобі потрібно закрити старі гештальти, і гештальт з судами – це основний гештальт, який мене і в творчості, і в особистому житті, і в фінансовому житті тягнув як бомжару вниз, вниз і вниз. Я постійно сам з собою боровся, і боровся з цими всіма вітряними мельницями, тому що коли над тобою висне отакий мішок картоплі, який тобі треба вічно нести, він там вже згнив, там вже замість тої картоплі каміння, і ти все одно несеш. Ти втомлюєшся, тобі спина вже починає боліти, це я на фізичному рівні пояснюю, а тут моральна давка 10 років. Замість того, щоб займатися творчістю і жити якось собі, розвиватися, тобі постійно щось прилітає, ти постійно ходиш в ті суди, ти не можеш користуватися, умовно кажучи, карточками, тому що все, що офіційне – воно одразу штрафується і все, ти як постійно під санкціями

Віталій розповів, що через певних людей зміг вийти на Кондратюка і обговорити можливість нарешті закрити ці всі питання. Обійдеться йому це близько в 2 мільйона гривень, а також співак хоче викупити 5 найкращих своїх хітів початку кар’єри, авторські права яких належать продюсеру, але ціна для нього зараз не підйомна – по 5 тисяч доларів за кожну.