Alyosha розповіла, що думає про Влада Яму та інших чоловіків, які виїхали з України: “Просто боїться, слабкий”

Відома українська співачка в останньому інтерв'ю для журналістки Аліни Доротюк висловилась про знаменитих українських чоловіків, які покинули Україну до чи після початку повномасштабної війни

Українська співачка Alyosha нещодавно взяла участь в інтерв’ю для відомої журналістки Аліни Доротюк. Так, під час розмови вони обговорили чимало цікавих запитань, одним із яких стало питання виїзду чоловіків за кордон. Alyosha висловилась про своїх знаменитих колег, які з тих чи інших причин покинули рідну країну до або після початку повномасштабного вторгнення.

Alyosha про Влада Яму та інших чоловіків, які виїхали

Аліна Доротюк запитала у своєї гості, як вона ставиться до публічних чоловіків, які покинули територію України та досі не повертаються на терени рідної держави. Так, Олена Тополя зазначила, що це – доволі логічне рішення, якщо чоловіки усвідомили для себе, що на фронті не зможуть принести користь.

У новому інтерв'ю Alyosha прокоментувала виїзд чоловіків за кордон
У новому інтерв’ю Alyosha прокоментувала виїзд чоловіків за кордон

У кожного є свій вибір і оцінка себе. Якщо людина оцінює себе так, що вона не зможе тримати зброю, не зможе нічим допомогти, а зможе тільки померти та не робити те, що раніше у неї добре виходило. Це – логічно

– зазначила українська співачка.

Alyosha також додала, що в такому разі на чоловіка не треба примусово одягати каску та давати йому в руки рацію, адже він не буде приносити абсолютно ніякої користі для своєї рідної країни. Втім, зазначає артистка, таке ставлення можливе тільки, якщо чоловік дійсно усвідомив свою позицію.

Тільки якщо він це усвідомлює, якщо він дійсно не вміє, не може – не служив у армії, не проходив ніякі підготовки. Він просто боїться, він слабкий, то я не бачу сенсу присутності на фронті таких людей. Людина має бути у свідомому виборі

– прокоментувала Alyosha.

Знаменитість додала, що присутність на передовій доречна лише тоді, коли людина змогла переступити свій страх, зібрати всю силу та усвідомити, за що та чому вирушає на фронт. За словами Олени Тополі, саме такі люди потрібні на передовій.

Alyosha розповіла про своє ставлення до чоловіків, які виїхали за кордон
Alyosha розповіла про своє ставлення до чоловіків, які виїхали за кордон

Нагадаємо, що чоловік Альоші Тарас Тополя довгий час перебував на передовій у 130 батальйоні територіальної оборони. Артист з серпня покинув зону проведення бойових дій та наразі займається культурною діяльністю.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.