Зірка “Гнізда горлиці” Наталія Васько обвінчалася з коханим 28 лютого: розписатися не встигли

Актриса Наталя Васько дуже дивно відреагувала на початок війни 24 лютого. Коли більшість колег пакували валізи і виїжджали за кордон, жінка вирішила діяти кардинально протилежно.

28 лютого, через 4 дні, коли почали бомбувати українські міста, Наталя з коханим пішли до церкви й обвінчалися. З Андрієм Васько офіційно не розписувалася, а от перед Богом вирішила дати обітницю.

Андрій, як справжній патріот, пішов до військкомату і попросився на передовий рубіж, щоб захищати країну. Коли чоловіка призвуть, вони не знали, тому вирішили скріпити свої стосунки у церкві. До цього артистка вважала, що справа не в ритуалах, а у почуттях. Але, зважаючи на останні події, вирішила змінити думку.

Наталя Васько і Андрій Шестов обвінчалися на 4-ий день війни

Вони обвінчалися у Червонограді, рідному місті Васько, навіть не маючи штампів про одруження у паспорті. Ця сакральна подія допомогла очищенню, покаянню й оновленню.

Чому закохані не розписалися

З Андрієм Шестовим вони вже 8 років разом. До Наталі у чоловіка був шлюб і є діти. Колишня дружина довго не давала закоханим почуватися щасливими. Інесса звинувачувала актрису, що розбила родину, а Андрія в тому, що він не дає грошей на дітей. Жінка в розпачі скаржилася на розлучницю друзям і родичам Васько.

Дійшло до того, що Шестов через ексжінку позбувся роботи. Наталя певна, що за свої наклепи Інесса має понести покарання, і провидіння в цьому допоможе. Адже розповідала всім, що діти пухнуть із голоду й водночас викладала в мережу світлини з закордонного відпочинку. Саме через скандалістку пара довго не одружувалася. Але тепер обставини склалися так, що вони вирішили вінчатися.

Васько багато знімається. Найбільш вдалою її роллю вважають драму “Гніздо горлиці”, в якій розповідається про перипетії українських жінок на заробітках за кордоном.