Тіна Кароль розповіла, де зараз її батьки і як вони переживають події в Україні: “Вони не хочуть”

Відома співачка Тіна Кароль дала інтерв'ю ТСН і розповіла про те, як війна в Україні вплинула на неї саму та на її сім'ю. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Повномасштабна війна перевернула життя кожного українця. Хтось втратив домівку, хтось – рідних людей, хтось був змушений тікати за кордон. Відома співачка Тіна Кароль в студії ТСН розповіла про своє життя під час війни, а також про те, як події в Україні вплинули на її сім’ю.

Співачка зізналася, що після того, як росія почала безжально обстрілювати Україну, вона відразу не поїхала до сина в Британію. Співачка розповіла, що ще 24 лютого зателефонувала до 13-річного Веніаміна і повідомила, що в Україні почалася війна. Тіна закликала сина бути сильним та обачним і попередила, що не приїде до нього адже буде зайнята.

Тіна Кароль показала 14-річного сина, який навчається у Великобританії
Як виглядає син Тіни Кароль

 

До слова, в перші місяці війни Тіна Кароль у різних містах Європи збирала мітинги в підтримку України, а пізніше почала давати благодійні концерти.

Також співачка розповіла про своїх батьків, які живуть у Києві. Співачка запевнила, що її батьки не виїжджали з міста і навіть не планували. Також співачка розповіла, що її батько був у рядах територіальної оборони міста.

Вони в Києві, вони не хочу нікуди їхати. Тато взагалі спочатку чергував.. Мій тато не єдиний такий, ми всі робили це..

, – розповіла Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль виросла у Івано-Франківську – на Батьківщині своєї матері Світлани. Після закінчення школи майбутня зірка переїхала до Києва здобувати вищу освіту. Після того, як Тіна стала популярною та заможною, вона перевезла до Києва і своїх батьків.

Как выглядит мама и брат Тины Кароль
Як виглядають мама та брат Тіни Кароль

Співачка зізнається, що не є близькою з батьками і бачиться з ними лише декілька разів на рік, хоч і мешкає з ними в одному місті.

За словами Тіни, вони мають різні погляди на життя та різні інтереси.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.