Маша Єфросініна висловилася про Олену Зеленську: “За нею цікаво спостерігати, вона за межами свого комфорту”

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна в інтерв'ю Наталії Влащенко розповіла, яким в звичайному житті є Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена Зеленська, та що скріплює їхній союз.

4 січня на YouTube-каналі української ведучої Наташі Влащенко вийшло велике інтерв’ю Маші Єфросініною. Телеведуча розповіла про своє спустошення за 10 місяців війни, як рятує жінок, як війна вплинула на особисте життя Маші та чому не бачиться зі своєю донькою.

Також Маша Єфросініна висловилася про Президента України Володимира Зеленського та його дружину Олену. Телеведуча знає їх особисто і навіть працювала разом з Зеленським до того, як він став Президентом.

Так, Єфросініна розповіла, що Володимир Олександрович завжди мав сильний характер і був дуже відповідальним у роботі.

Ми дуже багато працювали разом. В роботі він завжди був дуже конкретним. Я декілька разів була свідком, як він захищав права “Кварталу”. Очевидно, він завжди був лідером. Очевидно, що ці правила приймалися всією його командою. Тобто, всі прояви сьогоднішні, вони просто набули планетарного масштабу.

, – розповіла Єфросініна.

Маша Єфросініна висловилася про Олену Зеленську
Маша Єфросініна висловилася про Олену Зеленську

Також телеведуча висловилася про першу леді України Олену Зеленську. За словами Єфросініної, Олена ніколи не хотіла публічності і зараз вона знаходиться поза межами своєї зони комфорту.

Вона завжди була незримою, але дуже кріпкою опорою, але за спиною Володимира Олександровича. За нею спостерігати цікаво, тому що я бачу, що людина існує за межами свого комфортного або свого природнього побудування своєї системи.

, – розповіла Єфросініна.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.