Оля Полякова, Маша Єфросиніна, Злата Огнєвіч перетворилися на ворожок: що собі нагадали знаменитості

На Андрія, Різдво і Старий новий рік дівчата частенько ворожать на майбутню долю. Не стали виключенням і знамениті україночки, які відверто розповіли, як пройшло ворожіння і що з цього вийшло.

Оля Полякова

Співачка зізналася, як колись замолоду приворожила чоловіка. Робила магічні маніпуляції з цигаркою. Та так накурилася в під’їзді, що знепритомніла. Бідолашка лежала на сходах, допоки мама не пішла виносити сміття і не надибала на нерозважливу доньку.

Попри шкоду, нанесену здоров’ю, ворожіння в Полякової вдалося. Цей чоловік і досі бігає за нею і регулярно телефонує. Та ”королева ночі’ обрала іншого супутника життя – бізнесмена Вадима Буряковського.

Маша Єфросиніна

Вислухавши сповідь блондинки, ведуча програми “Дорослі дівчатка” й собі пригадала, як спілкувалася з ворожками. Це сталося напередодні 24 лютого 2022 року. Схвильована мама двох дітей телефонувала ясновидицям, цікавлячись, чи буде справжня війна.

Машу Єфросиніну надурили ворожки

Обдзвонила зо півдесятка медіумів, і всі в один голос сказали – не буде нічого страшного. Що трапилося того лютневого дня о 4-ій ранку, добре пам’ятає кожен українець.

Злата Огнєвіч

У 2021 році співачка розпрощалася з коханим бізнесменом Андрієм Задворним. Розрив стосунків дався дівчині дуже складно. Довелося навіть відвідувати психотерапевта, щоб допоміг розібратися в собі і заспокоїтися. Самотня зірка вирішила дізнатися в долі, що на неї очікує в найближчому майбутньому і взялася до ворожби на судженого.

Златі Огнєвіч випав папірець із ім’ям знаменитого шеф-кухаря

Результати приголомшили не лише фанів співачки, але й саму Злату. Адже у наречені їй випав відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко, з яким дівчину не поєднують жодні романтичні відчуття. До кухарів Огнєвіч ставиться спокійно. Їй більше подобаються чоловіки у військовій формі.