Більше не холостячка: Злата Огнєвіч зізналася, що має романтичні стосунки – хто обранець співачки?

Відома українська співачка та героїня романтичного проєкту "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, що її серце тепер зайняте. Однак зірка не називає ім'я свого обранця.

36-річна співачка Злата Огнєвіч, яка була учасницею романтичного проєкту “Холостячка”, так і не змогла знайти кохання на шоу. Серед 16 претендентів на її серце Злата обрала підприємця Андрія Задворного, не помітивши, що серед чоловіків були більш щирі та гідні кандидати. Варто відзначити, що співачка розчарувала публіку своїм вибором. Глядачі були впевнені, що у фіналі шоу Злата обере Дмитра Шевченка, адже саме він проявляв тепле і трепетне відношення до дівчини. Однак Злата обирала серцем, а не розумом, тому й помилилась.

Одразу після закінчення проєкту Злата і Андрій почали жити разом, втім через декілька місяців чоловік зрозумів, що не кохає співачку. Задворний розбив серце Огнєвіч, покинувши її.

Злата Огневич обратилась к победителю Холостячки Андрею Задворному
Злата Огнєвіч з обраницем Андрієм Задворним

Варто відзначити, що Златі протягом всього її дорослого життя не везе у стосунках. Співачка зізналась, що її попередні стосунки до проєкту були токсичними. Чоловік, якого вона кохала, ображав її і принижував.

Однак можливо, співачка врешті почала будувати гармонійні стосунки. Нещодавно, відповідаючи на питання підписників, Злата зізналась, що в неї є залицяльник.

Один із фоловерів запитав співачку, чи є у неї зараз хлопець. Артистка відповіла неоднозначно, але, судячи з відповіді, романтичні відносини у її житті присутні.

Ось, як відповіла Злата Огнєвіч:

Ну, як вам сказати. Сама собі це питання нещодавно задавала. На все свій час.

Злата Огнєвіч зізналася, що має романтичні стосунки
Злата Огнєвіч зізналася, що має романтичні стосунки

Нагадаємо, нещодавно Злата Огнєвіч презентувала свою нову роботу – кліп на пісню “Лелека“. Відеоробота дуже зворушила українців, адже знайшла відгук в кожному серці. У кліпі Злата Огнєвіч стала дружиною військового, якого зіграв актор Даніель Салем, а також мамою маленької дівчинки.

Співачка у відеороботі показала, як важко зараз кожній українській жінці, яка чекає додому свого чоловіка з війни.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.