Закохана Наталія Могилевська розповіла про свого нового шаленого чоловіка: “Ми як Бонні і Клайд”

Відома українська співачка Наталія Могилевська довгий час була самотня, але саме війна подарувала їй велике кохання. Чоловік зірки такий же шалений, як і вона.

Наталія Могилевська мала одного офіційного чоловіка, це був бізнесмен Дмитро Чалий, з яким життя не склалося через зацикленість артистки на кар’єрі. Навколо її особистого життя ходило багато чуток про романи з відомими українськими красенями. Нещодавно зірка поспілкувалась з Григорієм Решетніком і зізналась, що тепер живе не сама, а разом із коханим чоловіком, але його ім’я поки що таємниця.

Закохана Наталія Могилевська розповіла про свого нового шаленого чоловіка
Закохана Наталія Могилевська розповіла про свого нового шаленого чоловіка

Виявилося, що Могилевська була знайома зі своїм нинішнім обранцем два десятка років, однак між ними ніколи нічого не було. Романтичні відносини між ними зав’язалися тільки після 24 лютого 2022 року, коли настав дуже темний період в житті кожного українця:

Саме війна познайомила мене з таким самим як я божевільним чоловіком, який був зі мною в таких гарячих точках, в які ніхто з моєї команди не хотів їхати. Ми вдвох як Бонні і Клайд

, – поділилась артистка.

Вона зізналась, що довгий час була самотня за власним бажанням, вона не хотіла створювати сім’ю до тих пір, поки не зрозуміла, що може бути хорошою дружиною для коханого.

Коли в Наталі Могилевської нарешті з’явився чоловік, вона задумалася про сім’ю. Співачка мріє про велику родину, але не знає, як скоро це станеться.

Закохана Наталія Могилевська розповіла про свого нового шаленого чоловіка
Закохана Наталія Могилевська розповіла про свого нового шаленого чоловіка

Нагадаємо, артистка після офіційного шлюбу довгий час жила з підприємцем Єгором Долініним. У нього було троє дітей від іншої жінки, але Могилевська прийняла їх як рідних, однак знову не склалося. Через бурхливий характер артистки вони то сходилися, то розходилися і в кінці кінців розійшлися назавжди.

Наталії приписували роман з партнером по “Танцях з зірками” Владом Ямою. Чутки не підтвердилися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.