“Він – великий патріот України”: Світлана Лобода вперше розповіла про свого чоловіка, з яким живе в Європі

Відома українська співачка у нещодавньому інтерв'ю поділилась розповіддю про свого нового чоловіка. Знаменитість зізналась, що він завжди був патріотом України

Світлана Лобода, відома українська співачка, довго приховувала подробиці особистого життя. Слід зазначити, що знаменитість належить до того типу селебрітіс, які не полюбляють балачки про романтичне. Втім, у нещодавньому інтерв’ю для відомої журналістки й блогерки Раміни Есхакзай артистка таки розкрила деталі, які раніше довго й вперто приховувала від шанувальників.

Так, у відповідь на запитання, що стосуються чоловіка, з яким у Європі живе Лобода, артистка розповіла і про його статки, і спростувала чутки щодо його національності, і навіть прокоментувала його громадянську позицію.

Світлана Лобода довго приховувала деталі про роман зі своїм коханим чоловіком
Світлана Лобода довго приховувала деталі про роман зі своїм коханим чоловіком

Під час інтерв’ю Світлани Лободи та Раміни Есхакзай виникла тема заробітків української артистки. Журналістка поцікавилась, чому зірка таки продовжує працювати, якщо її чоловік заробляє достатньо грошей, щоб забезпечувати родину. Співачка зазначила, що насправді останнім часом він багато чого втратив, тому його статки суттєво зменшились. Крім того, вони між собою розділили сімейний бюджет.

Він не такий вже і багатий сьогодні. Сьогодні він втратив так багато всього, що його багатим не назвеш. Тим паче, що в нас є чіткий розділ, на що я можу, як жінка попросити. На кар’єру – ні. У своїй кар’єрі я повинна сама заробляти, сама вкладати у свій бізнес, тому що це – правильно

прокоментувала Світлана Лобода.

Артистка також додала, що її чоловік дає гроші виключно на сімейні витрати або на відпочинок чи, наприклад, подарунок. Всі питання, що стосуються кар’єри Лободи, вона оплачує самостійно.

Лобода розповіла про свого чоловіка, з яким живе у Європі
Лобода розповіла про свого чоловіка, з яким живе у Європі

Раміна Есхакзай також вирішила розставити всі крапки над “і” в питанні національності чоловіка Світлани Лободи. Журналістка пригадала, що раніше російська блогерка, яка позиціює себе психологинею, Вероніка Степанова заявляла, ніби бойфренд української співачки – уродженець Кавказу, який ненавидить усе російське.

Мій чоловік, він – великий патріот України, завжди їм був і залишається сьогодні. Він дуже багато робить хороших справ для України. Він – гарна людина… я не знаю, що він ненавидить. Мабуть, сьогодні, як і всі ми, він ненавидить режим, як прийшов на цю землю [російську державу – прим.]

зізналась Лобода.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.