Катя Репяхова зізналася, що просить Віктора Павліка зробити пластичну операцію: пересадка волосся та підтяжка

28-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізналася, що їй не подобається зовнішність власного чоловіка. Ба більше, дівчина вмовляє Павліка зробити пластичну операцію.

Катя Репяхова – четверта дружина українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого чоловіка на 29 років і годиться йому у доньки. Втім, подружжя запевняють, що різниця у віці – не завада коханню та міцному шлюбу.

Нещодавно Катя Репяхова дала інтерв’ю журналісту Славі Дьоміну, де відверто розповіла про своє життя та стосунки з Павліком. Цікаво, що дівчина дала інтерв’ю на другий день після пластичної операції. Нагадаємо, дружина Павліка зробила ринопластику (операцію на носі) та подовжила підборіддя.

Катя Репяхова зізналася, що просить Віктора Павліка зробити пластичну операцію
Катя Репяхова зізналася, що просить Віктора Павліка зробити пластичну операцію

В інтерв’ю Репяхова зізналася, що і Віктору Павліка пропонувала зробити пластичну операцію. Дівчині не подобається, що у її немолодого чоловіка вже видніється лисина і є багато зморшок.

Він уже лисий. Це негарно. Я йому пропонувала пересадку, якісь там уколи. Я б йому підтяжку зробила, укольчики, щоб він був молодшим. Роблять же хлопці. Щоб виглядати краще поруч із молодою дружиною

, – зізнається Репяхова.

А ось сам Віктор Павлік категорично проти пластики і відмовляє у цьому своїй дружині. За словами Каті, Павлік – людина старої закалки, він надто консервативний і проти будь-яких змін.

Молода дружина Віктора Павліка підняла светр і показала, що під ним
Катя Репяхова зізналася, що просить Віктора Павліка зробити пластичну операцію

Віктор Павлік також був проти, щоб його дружина робила пластичну операцію. Втім, Катя сама прийняла це рішення і чоловіку довелось її підтримати.

Також Катя в інтерв’ю зізналася, що все ж відчуває різницю у віці з Павліком, адже він менш прогресивний і не готовий до змін. При цьому дівчина зізнається, що сваряться вони не часто, але якщо і сваряться, то ініціатором конфлікту стає Павлік.

Я вважаю, що частіше ми сваримось через нього [ред: Павліка].Зі мною дуже комфортно жити. Я взагалі його не чіпаю: куди він їде, що він робить.. от роби що хочеш
, – розповіла Репяхова.

Також дівчина додала, що любить Павліка за те, що він турботливий, справедливий і талановитий. При цьому Катя не виключає можливості, що колись розлучиться з артистом, адже вважає нормальним, що люди можуть розлучатися.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".