Катя Репяхова зізналася, що просить Віктора Павліка зробити пластичну операцію: пересадка волосся та підтяжка

28-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізналася, що їй не подобається зовнішність власного чоловіка. Ба більше, дівчина вмовляє Павліка зробити пластичну операцію.

Катя Репяхова – четверта дружина українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого чоловіка на 29 років і годиться йому у доньки. Втім, подружжя запевняють, що різниця у віці – не завада коханню та міцному шлюбу.

Нещодавно Катя Репяхова дала інтерв’ю журналісту Славі Дьоміну, де відверто розповіла про своє життя та стосунки з Павліком. Цікаво, що дівчина дала інтерв’ю на другий день після пластичної операції. Нагадаємо, дружина Павліка зробила ринопластику (операцію на носі) та подовжила підборіддя.

Катя Репяхова зізналася, що просить Віктора Павліка зробити пластичну операцію

В інтерв’ю Репяхова зізналася, що і Віктору Павліка пропонувала зробити пластичну операцію. Дівчині не подобається, що у її немолодого чоловіка вже видніється лисина і є багато зморшок.

Він уже лисий. Це негарно. Я йому пропонувала пересадку, якісь там уколи. Я б йому підтяжку зробила, укольчики, щоб він був молодшим. Роблять же хлопці. Щоб виглядати краще поруч із молодою дружиною

, – зізнається Репяхова.

А ось сам Віктор Павлік категорично проти пластики і відмовляє у цьому своїй дружині. За словами Каті, Павлік – людина старої закалки, він надто консервативний і проти будь-яких змін.

Катя Репяхова зізналася, що просить Віктора Павліка зробити пластичну операцію

Віктор Павлік також був проти, щоб його дружина робила пластичну операцію. Втім, Катя сама прийняла це рішення і чоловіку довелось її підтримати.

Також Катя в інтерв’ю зізналася, що все ж відчуває різницю у віці з Павліком, адже він менш прогресивний і не готовий до змін. При цьому дівчина зізнається, що сваряться вони не часто, але якщо і сваряться, то ініціатором конфлікту стає Павлік.

Я вважаю, що частіше ми сваримось через нього [ред: Павліка].Зі мною дуже комфортно жити. Я взагалі його не чіпаю: куди він їде, що він робить.. от роби що хочеш
, – розповіла Репяхова.

Також дівчина додала, що любить Павліка за те, що він турботливий, справедливий і талановитий. При цьому Катя не виключає можливості, що колись розлучиться з артистом, адже вважає нормальним, що люди можуть розлучатися.