Ані Лорак відреагувала на пропозиції позбавити її нагород та орденів в Україні: “Ще проситимуть вибачення”

Скандально відома артистка Ані Лорак у нещодавньому інтерв'ю для російської журналістки зізналась, як ставиться до того, що у неї хочуть забрати всі нагороди та державні ордени

Колись відома та шанована українська співачка остаточно втратила повагу в очах шанувальників після свого мовчання щодо початку повномасштабної війни в рідній країні. Публіка зацькувала артистку й буквально перекрила їй дорогу назад додому. Разом з тим, останнім часом у мережі активно обговорюють можливість позбавлення зірки всіх нагород і державних орденів, які їй давали в Україні.

У новому інтерв’ю для російської журналістки Альони Жигалової знаменитість висловила своє ставлення до такої пропозиції та зізналась – їй боляче. У відповідь на запитання інтерв’юерки російська зірка зазначила, що їй неприємно, коли в Україні говорять про позбавлення її звання народної артистки. Крім того, висловилась Ані Лорак і про спаплюження свого пам’ятного знака в Чернівцях.

Ані Лорак у новому інтерв'ю зі сльозами на очах відреагувала на новини про позбавлення нагород
Ані Лорак у новому інтерв’ю зі сльозами на очах відреагувала на новини про позбавлення нагород

“Звісно боляче, звісно мені це неприємно… Звісно, я не роблю це [співаю] для того, щоб отримувати ці звання. Боже, що зміниться в моєму житті, якщо в мене не буде цього ордена чи якогось знака? Я ж не для цих нагород це роблю. Я співаю для людей. Але неприємно, бо Україна в моїй душі, я народилась там. Це звісно ранить мене, тобто таке ставлення…”

Ані Лорак продовжила відповідь на запитання, зазначивши, що попри все “існують хороші люди”. Скандально відома знаменитість зазначила, що вона вірить у те, що “добро переможе”. Зачепила зірка й духовну тему, зазначивши, що всі люди бачать лише тілесні оболонки одне одного, втім у нашому вимірі існує дещо більше, ніж тіло – душа.

Знаменитість зазначила, що на духовному рівні всі люди об’єднані в колективну душу, яка, за словами опальної співачки, сьогодні “страждає та плаче”. Ані Лорак, розповідаючи про те, як їй хочеться обійняти “колективну душу”, ледве стримала емоції. У відповідь на твердження російської журналістки про те, що Кароліна “сильна й з усім впорається” зірка пригадала дитинство в інтернаті.

Ані Лорак відповіла на пропозиції позбавити її всіх державних звань і нагород в Україні
Ані Лорак відповіла на пропозиції позбавити її всіх державних звань і нагород в Україні

Скандально відома артистка пригадала, як після навчання в інтернаті вона повернулась у звичайну школу. Знаменитість зазначила, що тоді її часто ображали. Втім, пізніше ті, хто цькував її, аплодували стоячи. Саме тоді, за словами Кароліни, вона навчилась не ображати у відповідь тих, хто робить їй боляче. Зірка прив’язала спогади про дитинство в українському місті до подій сьогодення, коли її критикують за незрозумілу громадянську позицію.

У відповідь на слова російської журналістки про те, що “кривдники ще проситимуть вибачення” Ані Лорак ствердно заявила, що вона вважає: так і буде.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.