Ані Лорак вперше розповіла про роман і пристрасть з Філіпом Кіркоровим: “Я цього потребувала”

Відома українська співачка Ані Лорак, яку позбавлять звання народної артистки, вперше розповіла про роман з колишнім чоловіком Примадонни Алли Пугачової Філіпом Кіркоровим.

Понад рік українська співачка Ані Лорак відмовчувалась та не давала ніяких коментарів і тим більше інтерв’ю після початку повномасштабного вторгнення. Вже давно вона живе і працює в росії, яка вторглася на її батьківщину, однак зірку це не хвилює – вона продовжує говорити російською, давати концерти для росіян і виправдовуватись за своє походження.

Нещодавно вперше за рік артистка дала інтерв’ю російській журналістці, в якому з посмішкою на обличчі назвала війну “сталось те, що сталось”, а також розповіла подробиці про свої відносини з Філіпом Кіркоровим, який став хрещеним батьком її дочки Софії від шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

Чутки про роман Кіркорова і Лорак з’явились ще в 2014 році після переїзду Ані з України в росію. Вони знялись в кліпі на пісню “Ілюзія” і так чуттєво та реалістично цілувались в кадрі, що публіка повірила в екранне кохання і дійшла висновку, що між ними стосунки.

Ані Лорак вперше розповіла про роман з Філіпом Кіркоровим
Ані Лорак вперше розповіла про роман з Філіпом Кіркоровим

Співачка зізналась, що між ними справді виникла іскра пристрасті, але з часом вони стали просто близькими друзями. Ані Лорак заявила, що Філіп – один з небагатьох, ким вона продовжує дорожити, а він нагадаємо також відвернувся від України та підтримав зрадницю Оксану Марченко.

Ані Лорак вперше розповіла про роман з Філіпом Кіркоровим
Ані Лорак вперше розповіла про роман з Філіпом Кіркоровим

Артистка виставила Кіркорова як дуже турботливу і безкорисливу людину, що її і підкорило в ньому:

Ми відчували симпатію, але це така людська, якась родинна. Філіп з’явився в моєму житті, коли я цього потребувала. Це було “Євробачення” і він просто на себе звалив все: підготовку, продюсування. Зізнатись, я не розпещена увагою та турботою, бо прожила дуже непросте дитинство… І раптом з’являється людина і тебе огортає такою щирою увагою та турботою… Звичайно виникла симпатія

, – розповіла Лорак.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?