Настя Каменських набрала свою рекордну вагу і розповіла, як до неї зараз ставиться Потап: “Любить як жінку”

Відома українська співачка Настя Каменських в інтерв'ю зізналася, що незадоволена власним зовнішнім виглядом, адже набрала зайву вагу. Втім, докладати багато зусиль, аби схуднути Настя не збирається.

Настя Каменських із тих жінок, хто схильний до набору ваги і постійно худне. Так, за роки співачки на сцені публіка бачила Каменських різною. За 2018-2021 роки Насті Каменських вдалося привести себе у форму і досягти свого найкращого фізичного стану. Тоді співачка активно займалася спортом, ретельно слідкувала за своїм харчуванням та режимом сну.

Настя Каменських у своїй найкращій фізичній формі
Настя Каменських у своїй найкращій фізичній формі

Втім, у 2022 році через стрес та зміну звичного життя, Каменських знову погладшала. Співачка стрімко набрала багато зайвих кілограмів, через що її навіть запідозрили у вагітності. Втім, Настя спростувала ці чутки і зізналася, що просто погладшала.

Вагітна Каменських більше не приховує свій стан
Настя Каменських стрімко набрала зайву вагу

Нещодавно Настя Каменських дала інтерв’ю програмі “Неймовірна правда про зірок”, де розповіла про свою вагу і те, як до цього відноситься її чоловік Потап.

Співачка зізналася, що їй зараз не подобається її фізична форма. Втім, Настя не збирається зараз стрімко худнути і виснажувати себе спортом та дієтами. Співачка займається йогою, інколи бігає і сподівається, що її вага скоро нормалізується.

Каменських запевняє, її чоловік Потап любить її навіть із зайвими кілограмами.

Мене любить мій чоловік як жінку. Це теж дуже важливо – розуміти, що тебе люблять

, – каже Каменських.

До слова, останнім часом в Мережі ходять чутки про те, що Настя Каменських розлучається зі своїм чоловіком Потапом. Причиною для цих чуток стало те, що останні півроку зіркове подружжя не публікують спільних фото і не з’являються на публіці разом.

Настя Каменських набрала свою рекордну вагу і розповіла, як до неї зараз ставиться Потап

Втім, Каменських в інтерв’ю запевнила, що у неї все добре з Потапом і розлучатися вони не збираються.

Ми не розлучаємося, не розлучимось і не розлучились

, – заявила Каменських.

На питання, чому зіркове подружжя більше не публікують спільних фото, Каменських заявила, що зараз просто не до цього. Люди зосередженні на шляху до перемозі і любовні фото зараз просто недоречні, вважає Каменських.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.