Зірка “95 Кварталу” Юрій Великий вперше розповів, ким працював до кар’єри гумориста: “Було дуже холодно”

Актор "Квартал 95" Юрій Великий вперше розповів, ким працював до гумористичної кар'єри. Він починав свій професійний шлях геть в іншій сфері.

Відомий гуморист з шоу “Вечірній квартал” Юрій Великий дав інтерв’ю для шоу “Ранок у великому місті” та розповів, що насправді починав свою кар’єру не з гумористичної сфери.

Така була в мене професія тальман. Я рахував увесь вантаж, який приїжджав до порту. 22 роки тому, я пропрацював тижня півтора-два, було дуже холодно, і зрозумів, що я більше не хочу працювати тальманом

Юрій зрозумів, що хоче бути гумористом і друзі з КВК його підтримали, однак рідні буквально за голову схопилися, вважаючи це несерйозним заняттям:

Були у нас такі розмови з батьками і з сестрою моєю рідною, вона дуже хотіла щоб я отримав вищу освіту, але в якийсь момент вони зрозуміли, що мені це більш подобається, що у мене з’явилися якісь успіхи на цьому поприщі

, – поділився актор.

Зірка Кварталу 95 Юрій Великий вперше розповів, ким працював раніше

Зараз Юрія Великого вважають одним з найбільш відомих пародистів в Україні. На його рахунку безліч персонажів з реального життя і здається, що немає такого, кого Великий не зміг би спародіювати. Улюбленцем Юрія є образ президента України Володимира Зеленського.

Комік зізнався, що не отримував реакції від Володимира Олександровича. Зараз він підписаний в телефоні Юрія як “Володимир”, а раніше – “Вова Квартал”. Екс-колеги не спілкуються, тому що Великий вважає недоречним відволікати свого друга від державних справ в такий важкий час.

Зірка Кварталу 95 Юрій Великий вперше розповів, ким працював раніше

Про своє особисте життя Великий не розповідає, тому що це для нього святе і не для екранів та публічного загалу. Відомо, що він двічі розлучений і має дочку, однак не показує її в цілях безпеки:

Для мене взагалі особисте життя – це щось моє, це не для Інтернету, це не для великої аудиторії, а особливо зараз наприклад коли я постійно щось вигадую про нашого ворога, мені теж не хотілося б щоб знали, як виглядає моя донька, де вона знаходиться

, – сказав Юрій.