Актор “Квартал 95” Юрій Великий – ще той ловелас: двічі розлучений гуморист зустрів нове кохання

Зірка відомого українського гумористичного шоу "Квартал 95" зізнався, що після двох розлучень він знайшов нове кохання. Втім, зізнався чоловік, втретє одружуватись він не збирається

В Україні уродженець Одеської області став відомий завдяки своїй гумористичній діяльності в дуеті “Брати Шумахери”. 2009 року артист став членом команди “Квартал 95”, де відзначився великою кількістю пародій. Так, серед представників громадських, політичних і культурних діячів важко знайти людину, яку б Великий свого часу не пародіював.

Проте, попри свою медійність та впізнаваність, про особисте життя українського гумориста відомо мало. Знаменитість ніколи не полюбляв розповідати деталі, що стосуються романтичних справ, проте представники шоубізнесу мусили давно запам’ятати – навіть найпотаємніше завжди стає відомим кожному шанувальнику.

Особисте життя Юрія Великого

Перша дружина Юрія Великого з його донькою
Перша дружина Юрія Великого з його донькою

Відомий український ведучий і гуморист був одружений двічі. У першому шлюбі в артиста з’явилась донька Катерина, висловити любов до якої артист ніколи не втрачав можливості. Про другу відомого українського гумориста та актора майже нічого невідомо. Проте, від Катерини Осадчі нічого неможливо приховати, тому вона дізналась про те, що відбувається в особистому житті Великого після другого розлучення.

Так, артист зазначив, що наразі він перебуває в стосунках, проте розголошувати особистість своєї коханої не бажає. Зірка також зазначив, що він не поспішає одружуватись, оскільки це – дуже важливий крок. Зараз Юрій Великий “придивляється”.

Катерина Осадча дізналась про особисте життя Юрія Великого
Катерина Осадча дізналась про особисте життя Юрія Великого

Нагадаємо, що Юрій Великий народився у Подільську Одеської області. З самого дитинства майбутній комік виявляв схильність до творчої діяльності. Вперше почав жартувати у три роки, а з плином часу його гумористична майстерність лише виходила на новий рівень. Як і багато його колег, починав артист з КВК, де грав у команді “Флібустьєри” від Одеського Морського Університету.

Зі своєю командою артист “взяв” чимало нагород та почав купатись у першій хвилі слави. Крім гумористичної діяльності, Юрій Великий також пробував себе і на телебаченні. Раніше знаменитість був телеведучим на одеському спортивному каналі та став ведучим програми “Брейн ринг” на каналі К1.

Проте, знайти своє справжнє призвання він зміг лише в гумористичній сфері.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".