Настя Каменських набрала свою максимальну вагу і заявила, що більше не буде худнути: “Я приймаю себе такою”

Українська співачка Настя Каменських, яка за останній рік набрала зайві кілограми, зізналася, що прийняла себе зі всіма недоліками і наразі не збирається худнути.

Настя Каменських – одна з найбільш відомих і популярних українських співачок. Артистку вважають однією з найкрасивіших і найефектніших представниць українського шоу-бізнесу, незважаючи на її пишні форми. Настя має схильність до повноти, то ж все своє свідоме життя вона то худне, то знову гладшає. Публіка бачила її різною: і соковитою пампушкою і стрункою красунею. В період з 2018 по 2021 роки Каменських активно займалася спортом і ретельно слідкувала за харчуванням. Тоді вона виглядала стрункою і підтягнутою. Та у 2022 році через постійний стрес і зміну звичного життя через війну в Україну Каменських знову погладшала.

Беременная Настя Каменских готовится родить Потапу дочку и прячет живот за балахонами
Настя Каменських набрала свою максимальну вагу і заявила, що більше не буде худнути

Настя повернула всі ті зайві кілограми, які вона скидала роками. Та зараз співачка вже так не комплексує з приводу зайвої ваги, як раніше. Про це співачка розповіла в недавньому інтерв’ю ТСН.

За словами Насті, вона зараз не збирається активно худнути. Ба більше, співачка запевняє, що вона собі подобається навіть такою.

Я  дивлюсь в дзеркало і розумію, що навіть зараз я собі подобаюсь

, – поділилася Каменських.

За словами співачки, зараз у її житті, як і у житті інших українців так багато стресу, що “добивати” себе виснажливим спортом і дієтами вона вважає недоцільним.

Якщо в такий час ти почнеш категорично обмежувати себе в їжі і на останньому диханні “пахати” в спортзалі, то цей стрес стане ще більшим

, – міркує Каменських.

Вагітна Каменських більше не приховує свій стан
Настя Каменських набрала свою максимальну вагу і заявила, що більше не буде худнути

При цьому співачка зазначає, що коли прийде час і вона захоче схуднути, то зробить це швидко і просто, адже неодноразово успішно боролася з зайвою вагою.

Також Каменських порадила іншим жінкам приймати себе такими, якими вони є і не худнути, виснажуючи себе.

Співачка зізналася, що і сама колись використовувала не зовсім корисні методи швидкого схуднення про що жалкує. Зараз співачка вважає, що потрібно працювати з психологом і наводити лад у своїй голові, тоді тіло саме прийде у нормальну форму.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.