“Став як сталь!” – комік Євген Кошовий розповів, як змінився президент Володимир Зеленський за рік війни

Євген Кошовий - актор "Кварталу 95" та давній друг президента України Володимира Зеленського. Недавно гуморист дав інтерв'ю журналісту Олексію Суханову.

Найкращий друг президента Кошовий розповів про зміни, які він помітив у голови країни за останній рік. Останнім часом вони бачаться не так часто по зрозумілим причинам, та все ж Кошовий старається іноді зустрітися з другом. Побачивши обкладинку німецького журналу “Der Spiegel” з президентом України, Кошовий відіслав Зеленському це фото і спитав чи все гаразд із ним, адже на фото Зеленський виглядав значно постарівшим та втомленим. На що президент відповів йому, що все гаразд і це просто погано лягло світло. Кошовий зізнається, що президент приховує відсутність свого повноцінного сну, але ж по вигляду все це звісно відображається.

Щодо внутрішнього стану – Євген поділився, що Зеленський рідко посміхається, проте не втратив почуття гумору. Гуморист розповідає, що йому іноді боляче бачити, як друг, з яким він 18 років без упину жартував та сміявся, зараз знаходиться у такому стані. “Він став як залізо, як сталь!” – зізнається Кошовий.

Інтерв’ю Кошового Олексію Сухановому

Також гуморист порозмірковував щодо повернення Зеленського у сферу телебачення та гумору:

“По-перше, я думаю що його не відпустять самі українці; по-друге, думаю, що після такого повернутися у свою професію буде дуже складно”.

Кошовий розповів що Зеленський ненавидить зрадників та вважає, що “істина народжується в діалозі”. І якби Зеленський знав наперед про події 2022-2023 років, то все-одно б не відмовився від своїх планів стати президентом України, адже є надзвичайно цілеспрямованою людиною.