Зіркові подружжя шоу-бізнесу. Історії знайомств Олени Кравець, Ольги Сумської та інших зі своїми коханими

Серед широкого загалу часто панує думка, що з нашого життя зникла романтика. Тим більше, її немає серед зірок шоу-бізнесу. Але чи так це насправді?

Давайте подивимося на питання романтичних стосунків серед зірок телеекрану на прикладі деяких щасливих у шлюбі пар.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська з ностальгією згадує, як у 1991 році знайшла на своєму столику у гримерці шоколадне серце з запискою: “Приходь до мене, я з’їм тебе, як ти цей шоколад”.

Тоді Ольга зрозуміла: вона кохає Віталія Борисюка. На той час актриса була заміжня і мала доньку. Та це не стало перешкодою коханцям на шляху до свого щастя. Через 20 з лишнім років життя підтвердило правильність їх вибору. Подружжя щасливе і сьогодні, про що свідчать їхні фото.

Ольга Сумська та її чоловік

Олена та Сергій Кравець

Ця і понині щаслива пара одружилася у 2002 році. А до того вони багато років просто дружили,навчались, грали у КВН. І от, як то кажуть, “до грались”. Між ними закрутився роман, результатом якого став шлюб та троє дітей: донька Маша та двійники Катя та Ваня.

Олена Кравець з родиною

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Більше 25 років у шлюбі Руслана з Олександром. А починалась їх історія з того, що Руслані знадобилась професійна порада звукорежисера. Хтось порадив їй звернутися саме до Олександра. З того й почалися спочатку ділові, а потім й романтичні стосунки, які тривають і сьогодні.

Руслана Лижичко зі своїм чоловіком

Маша Єфросініна та Тимур Хромаєв

Марія Єфросініна познайомилась зі своїм чоловіком випадково у кіоску, де обидва щось хотіли купити. Цей випадок став для пари доленосним. Цього року виповниться 20 років, як пара побралась. Подружжя виховує спільних дітей доньку та сина.

Марія Єфросініна зі своїм чоловіком