Остап Ступка зізнався, чому після народження сина кинув його на Богдана Сильвестровича: “Який з мене батько?”

Відомий український актор Остап Ступка пригадав своє минуле. Знаменитість зізнався, що його сина Дмитра виховував його покійний батько Богдан Сильвестрович

Остап Ступка, відомий український актор, у нещодавньому інтерв’ю висловився про своє минуле. Знаменитість у розмові з Олексієм Сухановим пригадав, що вперше став батьком у 18 років. Тоді, за словами Ступки, він навіть уявити не міг, що таке відповідальність і виховання дітей, тому його сином Дмитром здебільшого займались мама з батьком, актором Богданом Ступкою.

Пригадуючи покійного тата, Остап Ступка зазначив, що в нього були особливі стосунки з його сином Дмитром. Все склалось саме так, адже вони проводили дуже багато часу разом. Представник легендарної династії акторів пригадує, що в його батька та сина були особливі стосунки, за якими було цікаво та приємно спостерігати.

“Вони [батьки] виховували [Дмитра]. Я навіть не знаю, чого так сталось. Якось вони захопили ініціативу. Ну який з мене батько у 18 років?” – прокоментував відомий український актор Остап Ступка.

Остап Ступка висловився про стосунки зі своїм старшим сином Дмитром
Остап Ступка висловився про стосунки зі своїм старшим сином Дмитром

У відповідь на репліку актора журналіст Олексій Суханов поцікавився у нього, чи вдалось тому, на його думку, стати батьком для свого сина згодом. Знаменитість зізнався, що вважає, що в деяких речах він таки став татом для Дмитра.

“В деяких речах життєвих. Словом якимось, натяком, порадою. Як, що, чому, для чого – це досвід. Батьки і діти вони мають зв’язок протягом усього життя. Скільки б тобі не було років, ти залишишся завжди сином, донькою, онуком”, – зазначив Остап Ступка.

Крім того, знаменитий актор підтвердив спостереження інтерв’юера. Олексій Суханов зізнався, що раніше спостерігав за Остапом Ступкою та його сином Дмитром і помітив, що їхні стосунки радше схожі на взаємини друзів. Актор зазначив, що у нього з його дитиною дуже хороші стосунки.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.