“Я була коханкою свідомо”: Христина Соловій відверто розповіла про свій особистий жіночий досвід з чоловіками

Дівчата часто збираються, щоб потеревенити, як кажуть про своє, про дівоче. Нещодавно на YouTube-каналі "ебаут" відбулася прем'єра, в якої брала участь популярна співачка Христина Соловій. Троє дівчат-ведучих ставили питання Христині стосовно її відносин з чоловіками.

Молода українська співачка Христина Соловій досить відверто відповідала на не зовсім зручні запитання дівчат-інтерв’юерів на YouTube-каналі “ебаут” на тему ревнощів у стосунках.

Христина Соловій дає інтерв'ю
Христина Соловій розповідає про особисте життя

Співачка розповіла, що завдяки щасливому дитинству, у якому її всі любили, з ревнощами вона стикнулася доволі пізно. Причому сама себе дівчина ревнивою не вважає, а от жертвою ревнощів вона була і не одноразово. Можливо, розмірковує Соловій, до неї притягує чоловіків, які нею маніпулюють, тому що вона схильна романтизувати ревнощі і багато пробачає того, з ким в той чи інший момент знаходиться у близьких стосунках.

Христина навіть пригадала, як колись отримала ляпаса від свого хлопця, який приревновав її до іншого і вона його пробачила, знайшла йому виправдання.

Перше кохання

Розуміючи, що така співзалежність не нормальна, дівчина, за її словами, зверталася до психотерапії. Завдяки цьому досвіду, розповідає Христина, згадалось та випливло на поверхню її перше кохання. “Наприклад, я була коханкою у свого першого хлопця, з яким у мене були перші серйозні стосунки. У нього була дівчина, а я була мала така восьмикласниця, з якою можна було поцілуватися, або ще щось…”,- говорить співачка. Більше того, вона додає, що не претендувала на більше, а коханкою, як вона себе називає, стала свідомо, бо кохала того хлопця. Ця історія тривала 3 чи 4 роки. Коли дівчина хлопця дізналася про Христину, то не одноразово спробувала з’ясувати відносини. Але, врешті решт, час розставив все по своїм місцям.

Зараз Христина каже що любить фліртувати, тому ревнощів їй ніколи не уникнути, до того ж, така поведінка, вважає співачка, це частина її світського життя, тому нехай її сприймають і люблять такою, яка вона є. Христина сповнена рішучості “відстоювати свої кордони” у цьому питанні.

Популярне

Схожі статті

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?

Свекруха порадила у фаршировані перці замість рису додати дещо інше: з цим інгредієнтом набагато смачніше

Навіть до класичних рецептів можна внести унікальну родзинку та повністю оновити страву, всього лише замінивши один інгредієнт іншим. У нашому випадку ми готуємо фаршировані перці по-новому.

Відкриті голубці: рецепт, який мало хто знає, а мій чоловік з’їдає їх по 10 штук за раз і не поправляється

Голубці люблять усі. От тільки возитися за закручуванням фаршу в капусту якось не хочеться. У такому разі є чудовий вихід. Можна скласти всі інгредієнти на деко, залити соусом і запекти в духовці.