Чоловік онкохворої Заворотнюк розповів про розставання і натягнуті стосунки з падчеркою: “Тяжко далося”

Фігурист Петро Чернишов, який одружений на зірці серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, розповів про розставання з актрисою і натягнуті стосунки з падчеркою.

Петро Чернишов і Анастасія Заворотнюк – дуже красива пара, у якої багато прихильників. Чоловіка актриси вважають зразковим, адже він намагається забезпечити дружину належною увагою, турботою, фінансами і робить все можливе для того, щоб “няня Віка” швидше одужала. З 2019 року артистка бореться з серйозною хворобою, раком головного мозку. Деталями про стан здоров’я знаменитості її рідні не діляться.

Ще раніше в інтерв’ю Петро Чернишов розповідав, як в якийсь період стосунків їм довелось розстатись і саме після цього він зрозумів, що готовий одружитись на Насті.

Фігурист згадав, як поїхав у США на підготовку своїх професійних шоу, а Заворотнюк залишилася в москві, оскільки теж мала робочі справи:

Тяжко далося нам це розставання

, – зізнався Петро.

Потім у Анастасії видався вільний тиждень і вона відправилась на відпочинок в Італію. Чернишов зірвався туди лише на один день, щоб зробити пропозицію руки та серця. Він дуже хотів вручити їй аксесуар, запливши в море і допливши до невеликого понтона, але зіркова обраниця пливти відмовилася через сильний вітер на пляжі.

Тоді Петру довелось швидко змінювати план. Допливши до понтона, він прокричав, що любить її, а потім поплив до берега, тримаючи обручку в руці. Фігурист дуже хвилювався, щоб не впустити каблучку в море:

Коли підплив до берега, трошки піску в долоню зібрав, кажу: “Дивися, що я тут знайшов!”

Чоловік онкохворої Заворотнюк розповів про розставання і натягнуті стосунки з падчеркою

На той момент у Заворотнюк було двоє дорослих дітей від першого шлюбу, син Майкл і дочка Анна. Чернишов розповідав, що з хлопчиком йому вдалося порозумітися швидше. Із донькою Анастасії справи йшли набагато повільніше. Вона не підпускала вітчима і не довіряла йому, але згодом ці бар’єри пішли:

Аня – не така відкрита людина, тому звикання до мене зайняло в неї трохи більше часу

, – зізнався Петро.

Чоловік онкохворої Заворотнюк розповів про розставання і натягнуті стосунки з падчеркою