Невдовзі 37-річний Діма Монатік зустрічатиме дружину з двома синами в Києві: “Ми готові до донечки”

Найзаповітнішою мрією Монатіка є возз'єднання з родиною. Ще є настійливе бажання поїхати разом із дружиною та синами до океану. Але все це можливе лише за однієї умови – перемоги України над ворогом.

Найзаповітнішою мрією Монатіка є возз’єднання з родиною. Ще є настійливе бажання поїхати разом із дружиною та синами до океану. Але все це можливе лише за однієї умови – перемоги України над ворогом.

Щоправда, одне з бажань співака має збутися вже найближчими днями. Дмитро розповів, що на сімейній раді було прийнято рішення про переїзд родини до України. Нині дружина з дітьми перебуває в Англії. Хлопчики закінчили навчальний рік. То якраз зручно перевезти їх на батьківщину, щоб 1 вересня пішли вже до української школи в столиці.

Діма Монатік розповів Славі Дьоміну про плани на третю дитину

Головним правилом сім’ї є бути завжди разом у радощах і в складні моменти. Тож вирішили попри небезпеку з’їхатися. Нині глава родини щоранку зв’язується з Іриною й синами по відеозв’язку. Якщо раптом немає такої можливості, то дружина записує коротенький відосик про хлопчиків і відсилає татку.

Увечері знову зустрічаються онлайн і грають у PlayStation. А ще Даня з Платоном підсадили татуся на Fortnite. Отак, граючи, одночасно й спілкуються. Монатік любить балувати синочків. Йому подобається, коли вони щасливі. Але сини не розбещені. Особливо не капризують. Просять придбати лише необхідні речі. Даня самотужки вирвав собі два зуби, щоб пришвидшити прихід Зубної феї.

Родина Монатиків невдовзі об’єднається у Києві

Дмитро з Іриною й раніше часто розставалися, коли він їздив на гастролі, але тепер розлука відчувається більш боляче. Вдома тихо, не чути дитячих голосів і сміху. Тільки фотки на холодильнику нагадують про хлопчиків й дружину.

 

Нині чоловік із жінкою накопичують запал для зустрічі. Дмитро певен, що коли зустрінуться, то зроблять усе можливе, щоб родина поповнилася донечкою. Вони для цього вже готові.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.