“Я про сім’ю не люблю говорити, але…”: Ігор Кондратюк дав інтерв’ю про батьківство та шлюб, сором та страхи

Є люди, які щойно прийшли на сцену, а про їхнє життя вже всім все відомо до найдрібніших подробиць. Причому вони самі суворо слідкують за тим, щоб так відбувалось. А є інша категорія, це ті, хто все життя займаються шоу-бізнесом, досягли зіркових вершин, але дізнатися про їхнє особисте життя майже не можливо. Ось до таких, останніх, відноситься Ігор Кондратюк.

Нещодавно журналіст Слава Дьомін взяв інтерв’ю у відомого продюсера, можна сказати, у легенди українського телебачення, Ігоря Кондратюка.

Серед багатьох інших питань журналіст торкнувся теми сім’ї та особистого життя Ігоря Васильовича.

Родина

Ігор Кондратюк та його родина
Ігор Кондратюк та його родина

Перша реакція Кондратюка на це запитання була очікуваною: “Я про сім’ю не люблю говорити й не буду”,- відповів продюсер. Але на те воно й інтерв’ю, щоб давати відповідь, і потроху, скупо, але Ігор розповів, що він є дуже демократичним батьком трьох вже доволі дорослих дітей. Розповів також, що ніколи не користувався державними пільгами як багатодітний батько, тому, що для нього не притаманно користуватися пільгами, коли він заробляє більш ніж достатньо.

Відповів він і на запитання, чи сваряться вони між собою з дружиною та чи був їх шлюб колись на межі розпаду. Стосовно розпаду шлюбу Ігор категорично заперечив, а от сварки бувають такі, що “аж іскри летять”. Але вони пов’язані з тим, що його дружина працює разом з ним, тому іноді, повернувшись до дому подружжя просто не в змозі залишити за порогом все, що стосується роботи.

Згадки про свої вчинки

Більш жваво Кондратюк розповів про епізод зі свого дитинства, відповідаючи на запитання про сором, який він колись відчував. Ігор пригадав, що коли був малолітнім хлопцем, то вперше і в останнє зробив собі рогатку. Випадково, не цілячись, вистрелив й попав у бабину курку та вбив її. Ігор тоді скрив цей злочин, закопавши птицю. Але, як бачимо, цей сором не згладився з пам’яті. Стосовно ж більш серйозних вчинків, за які Кондратюку могло б бути соромно, Ігор сказав, що на це питання журналісту напевно замість нього напишуть читачі.

Що ж до страхів, то титан шоу-бізнесу відповів, що хоча якось вже й звик до обстрілів, але коли він побачив, що на його дім летять ракети, то йому було дуже страшно не тільки за себе, а й за дружину з дітьми та маму.

Пенсіонер-волонтер

Зараз 61-річний Кондратюк вже оформив пенсію, яка за його словами становить до 10 тисяч гривень, що на думку продюсера у порівнянні з суддівськими пенсіями, є сміховинною. Тому родина його живе за гроші, які накопичувала раніше. Ні яких в інвестиційних кладень Кондратюк не робив.

Важливим заняттям для себе сьогодні Ігор Васильович вважає волонтерство. Він через соцмережі збирає гроші для двох своїх військових підрозділів, над якими взяв шефство.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.