Переживала, щоб не використали: Ніна Матвієнко відверто розповіла чи втручалася в особисте життя доньки

В народі кажуть: "Який талант у матці, такий і у дитятці". І це повною мірою підтвердили Золотий Голос України Ніна Матвієнко та її талановита донька Тоня.

Жодної фальші, ніякої зверхності — такими словами характеризують глядачі нещодавнє інтерв’ю, яке давала Ніна Матвієнко та її донька на каналі журналіста Слави Дьоміна.

Багато часу в інтерв’ю було присвячено взаємовідносинам двох таких талановитих близьких людей, мати та доньки.

Ніна Матвієнко розповідає про стосунки з донькою

Журналіст поцікавився, які якості характеру доньки імпонують пані Ніні. На це питання співачка відповіла, що це настирливість у хорошому сенсі цього слова. Завдяки цьому Тоня завжди досягає поставленої перед собою мети. А ще, відмічає мати, донька завжди була дуже самостійною: навіть, коли була маленькою, не любила, щоб хтось хазяйнував в її кімнаті.

Крім того, донька пані Ніни хороша і вірна подруга. Вона й досі не втратила зв’язків зі своїми шкільними подружками, спілкується з ними та водить їх безплатно на свої концерти.

Взагалі, вважає мати, з Тонею ніколи не скучно, вона сама дуже енергійна й всіх заряджає енергією.

Спитав журналіст і про риси характеру Тоні, які матері не подобаються. Пані Ніна відповіла, що донька занадто критично ставиться до своєї зовнішності. “Вона надзвичайно талановита, а зовнішність не головне”,- говорить  співачка. Крім того, Тоні треба навчитися не реагувати на всілякі вислови недоброзичливих людей, вважає досвідчена жінка.

Коли журналіст спитав у матері, чи відчуває вона якусь провину перед донькою, то Ніна відповіла, що вона могла поміняти життя доньки, коли та дуже молодою виходила заміж і рано завагітніла, але не зробила того, бо бачила, що донька була у ті часи дуже щасливою. І хоча Ніна та її чоловік розуміли, що про кар’єру їх талановита донька не зможе й думати, вони не стали вживати ніяких заходів, щоб завадити шлюбу.

“Ми люди богобоязливі. Один неправильний крок і … Ми не могли обрізати їй крила”,- розповідає жінка.

“І вдруге я боялась. Боялась, що це не любов. Переживала, щоб нас не використали”,- зізнається пані Ніна, маючи на увазі відносини її доньки з Арсеном Мірзояном після “Голосу країни”.

Але зараз вона вважає, що тоді її  страхи народжувались під впливом думки чужих “доброзичливців”.

Поставив журналіст своє запитання й Тоні стосовно можливої образи на маму.

“Ні! Мама золота людина. Ніколи не била, не обзивала, а тільки залюблювала мене”,- відповіла Тоня.

Сама ж Ніна Митрофанівна вважає, що дітей треба любити та обов’язково благословляти в їхніх справах та житті.