facebook

38-річний татусь первістка Іраклі Макацарія поділився найсильнішим враженням від батьківства: “Вночі не спати”

Іраклі Макацарія у 38 років попрощався зі статусом холостяка, одружився з дівчиною, яка на 17 років молодша за нього, і врешті став батьком уперше.

Грузинський учасник українського “Холостяка” та інших гучних проєктів нині не може перебувати в Україні так часто, як раніше, тому спілкувався зі Славою Дьоміним по відеозв’язку. Звісно, однією з тем стало обговорення нещодавнього батьківства Іраклі.

Макацарія поділився враженнями, як став молодим батьком. Він був присутній на пологах. У Лізи вагітність тривала складно. Чоловік постійно намагався підтримати кохану жінку. Але те, що відбувається в пологовому залі, взагалі важко осягнути. Тому кожен чоловік має бути поряд.

Іраклі Макацарія підтримував Лізу під час вагітності й пологів

Попервах Ліза воліла, щоб чоловік перечекав момент появи первістка на світ у холі. Та коли все почалося, він перебував поряд із дружиною в палаті, тож супроводжував і в пологовий зал.

Продюсер сповістив, що чоловік у такі хвилини переживає сильний стрес, адже він безсилий допомогти жінці. А коли він побачив малюка, то не зміг стримати сліз на радощах, що все минуло успішно. Пологи тривали близько 10 годин.

Іраклі Макацарія взяв на руки первістка й пустив сльозу

Про другу дитину пара поки не думає, намагаючись насолодитися спілкуванням із маленьким Георгієм. Макацарія був змушений на 10-ий день залишити дружину й первістка та відбути у відрядження до Домінікани на цілий місяць. Там знімався проєкт для грузинського телебачення. Через це чоловік нарвався на хейт від підписників в Інстаграмі.

Коли ж урешті повернувся, то занурився у проблеми батьківства з головою – безсонні ночі й купа інших проблем. Вони з Лізою намагалися розробити графік на пів ночі, хто забавлятиме малюка. Та з цього нічого не вийшло. Попервах Георгій плакав кожні 10 хвилин. Нині ж ситуація виправилася – первісток прокидається 2-3 рази за ніч.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.