38-річний татусь первістка Іраклі Макацарія поділився найсильнішим враженням від батьківства: “Вночі не спати”

Іраклі Макацарія у 38 років попрощався зі статусом холостяка, одружився з дівчиною, яка на 17 років молодша за нього, і врешті став батьком уперше.

Грузинський учасник українського “Холостяка” та інших гучних проєктів нині не може перебувати в Україні так часто, як раніше, тому спілкувався зі Славою Дьоміним по відеозв’язку. Звісно, однією з тем стало обговорення нещодавнього батьківства Іраклі.

Макацарія поділився враженнями, як став молодим батьком. Він був присутній на пологах. У Лізи вагітність тривала складно. Чоловік постійно намагався підтримати кохану жінку. Але те, що відбувається в пологовому залі, взагалі важко осягнути. Тому кожен чоловік має бути поряд.

Іраклі Макацарія підтримував Лізу під час вагітності й пологів

Попервах Ліза воліла, щоб чоловік перечекав момент появи первістка на світ у холі. Та коли все почалося, він перебував поряд із дружиною в палаті, тож супроводжував і в пологовий зал.

Продюсер сповістив, що чоловік у такі хвилини переживає сильний стрес, адже він безсилий допомогти жінці. А коли він побачив малюка, то не зміг стримати сліз на радощах, що все минуло успішно. Пологи тривали близько 10 годин.

Іраклі Макацарія взяв на руки первістка й пустив сльозу

Про другу дитину пара поки не думає, намагаючись насолодитися спілкуванням із маленьким Георгієм. Макацарія був змушений на 10-ий день залишити дружину й первістка та відбути у відрядження до Домінікани на цілий місяць. Там знімався проєкт для грузинського телебачення. Через це чоловік нарвався на хейт від підписників в Інстаграмі.

Коли ж урешті повернувся, то занурився у проблеми батьківства з головою – безсонні ночі й купа інших проблем. Вони з Лізою намагалися розробити графік на пів ночі, хто забавлятиме малюка. Та з цього нічого не вийшло. Попервах Георгій плакав кожні 10 хвилин. Нині ж ситуація виправилася – первісток прокидається 2-3 рази за ніч.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.