35-річна Ілона Гвоздьова показала свій новий будинок, який звели за 3,5 роки: “Збирали гроші все життя”

Ілона Гвоздьова з чоловіком мріяли про будинок від початку сімейного життя. Складали копієчку до копієчки й врешті змогли переселитися у справжні хороми на 238 квадратів.

Будинок зводився 3,5 роки. Коли почалася активна фаза війни, родина Гвоздьових була на роздоріжжі – свою квартиру вже продали батькам Ілони, а закінчувати ремонт не бачили сенсу. Врешті вирішили завершувати останню стадію будівництва, бо треба ж було десь жити.

Будинок Ілони Гвоздьової

Вийшов великий будинок на два входи. Тож якщо стане скрутно, можна буде здати половину котеджу. Порахувати, скільки вкладено коштів у роботи, дуже складно. Ілона відзначила, що придбати готовий особняк коштує дешевше.

Кухня

Родина вже витратила понад 250 тисяч доларів, хоча ще багато дечого недороблено й не умебльовано. Зокрема, немає паркану, стоянки для авто. Гостя Ілони Аліна Доротюк відзначила, що стосики дров замість поручнів – гарне екорішення. Господиня звернула увагу, що під стільницею стоять звичайні козли, якими чоловік Ілони користувався за потреби під час фарбування стелі.

Передпокій

Зала у будинку Гвоздьової об’єднана з кухнею. Тут дуже багато простору й світла. Є острів, де можна випити кави чи почастувати дітей смачним сніданком. У гостьовій залі величезний стіл, над яким висить шикарна люстра, на яку довелося збирати гроші цілий рік. Є камін, який чудово прогріває велику кімнату взимку, і зона відпочинку з диваном та плазмою.

Гардеробна

На другий поверх ведуть мармурові сходи. Там дитячі й батьківська спальня. Є певні недоробки. Але врешті збулася мрія танцівниці – вона має величезну гардеробну кімнату. Тераса теж іще не завершена, але звідти відкривається дуже гарний краєвид на заповідник. У планах господині повішати тут крісло-кокон і простирадла для йоги, щоб витягувати тіло.

Тераса

 

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.