“О, повернувся, класно”: Юрій Горбунов поділився думками, як приймуть Олега Винника після повернення в Україну

Юрій Горбунов дав інтерв'ю Аліні Доротюк, протягом якого журналістка підняла безліч цікавих питань. Зокрема, вона поцікавилася, чи спілкується нині ведучий зі співаком Олегом Винником.

Телеведучий, шоумен та актор Юрій Горбунов з’явився в якості гостя на Ютуб-каналі Аліни Доротюк. Журналістка зачепила різні питання, що хвилювали публіку – зокрема й відносини Юрія з деякими українськими знаменитостями, зокрема, Олегом Винником.

Ведуча зазначила, що Юрій гарно спілкувався з Олегом до лютого 2022 року, і запитала, чи бачив він розгорнуте інтерв’ю Винника та чи спілкувався зі співаком після цього.

На запитання про інтерв’ю Юрій відповів ствердно – річ іде про інтерв’ю, яке Олег Винник дав для Ютуб-каналу “Крупним планом”, і яке стало першим для співака з початку повномасштабного російського вторгнення. Однак Горбунов зазначив, що не спілкувався з артистом після цього, а також додав, що,на його думку, інтерв’ю не прояснило ніяких змістовних питань щодо Винника.

Скріншот з інтерв’ю Олега Винника для Ютуб-каналу “КРП (крупним планом)”Шоумен також указав на те, що вони з Олегом співпрацювали раніше під час зйомок “Скажених весіль”, однак додав:

“Хоча Олег з самого початку ішов важко на контакт”

За словами Горбунова, Винник спочатку відмовлявся від зйомок, оскільки непокоївся, як участь в подібних комедійних стрічках вплине на його сценічний імідж. Однак Юрій зазначив, що співак не жалкував про те, що все ж погодився.

Аліна Доротюк поцікавилася в Юрія, чи є, на його думку, в Олега Винника майбутнє в Україні.

“От не знаю. Можливо, “вовчиці” все приймуть, як є, і скажуть: “О, повернувся, класно”. Тому що коли його немає – ніби і немає про що говорити”

Горбунов також зауважив, що критика має місце лише тоді, коли є якісь вчинки та дії, а відсутність хоча б якихось дій та розвитку неминуче призведе до деградації.

“Мені здається, навіть якщо ти наступаєш на якісь граблі або отримуєш по кепці – все одно треба робити”

Граблі, на які наступив Юрій

На відміну від Олега Винника, який ще до повномасштабної російської агресії покинув країну, знаходиться в Німеччині і не випускає нових пісень, Юрій Горбунов працює над втіленням творчих задумів в Україні. Однак це призвело до гучного скандалу: адже на комедійний серіал “СМТ Інгулець”, продюсером якого і став Юрій, були виділені 33 млн гривень із державного бюджету, що розлютило багатьох українців. Згодом рішення про виділення коштів скасували, однак це, як і численні пояснення та виправдання шоумена, не змогло втихомирити обурення публіки.