Горбунов висловився про повернення Потапа в Україну: “Я б на його місці приїхав раніше”

Відсутність відомого українського співака Потапа в Україні під час війни бурхливо обговорюють ЗМІ та фанати ось уже сім місяців. Кум Юрія Горбунова виїхав за кордон незадовго до повномасштабного вторгнення.

Потап і Настя Каменських 24 лютого 2022 року знаходилися в Іспанії. Туди вони виїхали за кілька днів до початку війни відпочити від тривожних новин, які на той момент не давали українцям спокою. Відомий продюсер розповідав, що Настя дуже погано через це почувалася і її зірковий чоловік вирішив таким чином відволікти дружину. На превеликий жаль в той ранок 24.02 дійсно сталося те, чого усі так боялися, але подружжю пощастило не застати вибухи у себе вдома.

Потап і Настя
Горбунов висловився про повернення Потапа в Україну

Вони вирішили не повертатися додому, а зайнятися благодійністю та збирати кошти для України за кордоном. Не зважаючи на це, публіка дуже критикувала зірок, які залишилися в Європі замість повернення на Батьківщину. У серпні вперше за пів року війни Настя Каменських приїхала в Київ і навіть дала інтерв’ю, але вона була без Потапа і згодом знову покинула країну.

У вересні 2022 справжньою подією для фанатів пари стало повернення Олексія Потапенка в Україну. Репер більше не планує виїжджати за кордон і робитиме все для перемоги над окупантами в межах країни.

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов висловився з приводу повернення свого кума Потапа через сім місяців відсутності:

Я б на його місці приїхав раніше, він приїхав пізніше, але звинувачувати когось я не буду, тому що війна – це штука, на яку кожен реагує по-своєму

, – заявив Горбунов.

Кто кому кум: Потап и Горбунов
Горбунов висловився про повернення Потапа в Україну

Телеведучий відмітив, що зараз кожен має на своєму фронті наближати перемогу і не важливо при цьому, людина робить це знаходячись в Україні чи за кордоном. Також через це він вважає недоречною критику зіркових чоловіків, які не пішли воювати.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.