Оля Полякова та Маша Єфросиніна зізналися у власних фобіях: дорослі дівчата бояться ліжка, води, крокодила

Здавалося б, такі моторні дівчата як Оля Полякова та Маша Єфросиніна, здатні здолати будь-які життєві перешкоди без жодного остраху. Та "Дорослі дівчата" зізналися, що мають цілу низку фобій.

У черговому випуску програми “Дорослі дівчата” Оля Полякова та Маша Єфросиніна обговорили тему людських страхів. З’ясувалося, що безстрашні ведучі страждають на купу різноманітних і несподіваних фобій.

Найбільше Полякова боїться постаріти. Щоправда, Оля визнала: є й ще більший страх – вмерти молодою. Звісно, лякає невідомість, що чекає за межею життя – кінець чи початок чогось нового.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна мають купу страхів

Маша назвала своєю найбільшою фобією страх залишитися самотньою. Особливо чітко знаменитість це усвідомила, коли вони з Тимуром вирішили на деякий час припинити стосунки. Отут-то Єфросиніна й розгубилася, адже відчувала себе королевою поруч із благовірним, а наодинці цього почуття не виникало. Лише спустошеність і самотність. І це при тому, що довкола було чимало залицяльників, і їх можна було змінювати немов рукавички.

Полякова в дитинстві боялася темноти. Якщо вона залишається вдома сама, то й досі вмикає світло в сусідній кімнаті, коли лягає спочивати. Але це не рятує від страху висунути ногу з-під ковдри вночі чи спустити обидві ноги з ліжка, якщо треба піти попити водички.

Ще співачка ніколи не купається в каламутній воді. Вона її боїться. Тож у Дніпрі ви Олю ніколи не побачите. А раптом із зоопарку втік крокодил і хапне її за довгу ніжку. Через непрозору воду зірка ніколи не їздить до Таїланду.

Маша у відповідь пригадала, як їй стало страшно у власній квартирі, коли вона вперше залишилася одна. Тут раніше завжди було гамірно, а тепер чоловік пішов на фронт, а дітей було відправлено за кордон. Єфросиніна, як завше, роздягнулася догола, лягла в подружнє ліжко, а на неї стала давити стеля. Довелося підвестися, вдягтися, постелити собі у вітальні на дивані й лише тоді заснути.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.