Олена Кравець розповіла про 20-річний досвід життя у шлюбі: “Я не була готовою стати мамою двійнят”

Олена Кравець 20 років прожила в шлюбі, до того ж довгий час була єдиною актрисою в суто чоловічому колективі "Кварталу 95", тож про чоловіків знає практично все.

В інтерв’ю Аліні Шаманській 46-річна Олена Кравець висловила власну точку зору на сімейні цінності й труднощі, які можуть виникати в шлюбі. Напарниця Володимира Зеленського на сцені має трьох дітей і пережила два викидні.

З Олександром вони живуть у шлюбі вже 21 рік. Разом пережили злети й падіння, тож Олена чудово розуміє, чому нині так багато розлучень. Багато в чому винна розлука, коли чоловік йде захищати країну, а його дружина змушена ховатися від війни за кордоном.

Олена Кравець з чоловіком та близнятами

Деякі залишилися вдома і стали волонтерити, всіляко пришвидшуючи перемогу. Але в будь-якому разі життя подружніх пар кардинально змінилися. Жінкам доводиться багато часу проводити на самоті й переосмислювати стосунки.

Особливо складно публічним людям. Людина, яка має сотні тисяч чи навіть мільйони шанувальників, які пишуть їй і викладають свої погляди, намагається відповідати очікуванням фоловерів і поступово втрачає особисте Я. Хоча слід усвідомити, що з цими людьми тебе абсолютно нічого не з’єднує і не можна намагатися догодити всім. З цього все одно нічого не вийде.

Багато років Олена Кравець грала на сцені дружину Володимира Зеленського

Олена розуміє, що людям хочеться знати про її особисте життя, то може іноді поділитися цікавою світлиною з дітьми. Але соціальними мережами особливо не захоплюється, бо не відчуває залежності від кількості лайків і підбадьорливих коментів.

Розлучення, що трапляються після народження дітей, Кравець пояснює різкою зміною мікроклімату. Коли в неї з’явилися близнята, було дуже важко. Але обоє батьків уже були загартовані старшою донечкою, тому дійшли компромісу, як долати проблеми, що виникли.

Олександр чудово усвідомлював, що після пологів дружина почувається кепсько і не висипається, тому намагався виділити час уранці та ввечері на дітей, щоб дати можливість жінці елементарно виспатися. Діти спільні та доглядати за ними треба разом. А раз на тиждень викликали няню і проводили час наодинці, насолоджуючись одне одним.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.