Дар’я Легейда розповіла про роман із Дмитром Совою: за 4 місяці знайомства закохані стали на весільний рушник

Цю артистку з неординарною зовнішністю ми бачили неодноразово в кіно та серіалах. Та далеко не всім відомо, що Дар'я Легейда – українська, а не російська актриса. А про її особисте життя широкому загалу нічого не відомо й поготів.

Дар’я родом з Одеси. Колись давно займалася балетом і навіть брала участь у “Фабриці зірок”. Легейда нещодавно відзначила 2 роки від дня весілля з актором Дмитром Совою. Пара познайомилася на проєкті “Асистент”.

У Дар’ї якраз закінчилися стосунки з молодиком, тож серце красуні було абсолютно вільне. Цим відразу ж скористався Дмитро. Букетно-цукерковий період тривав не більше 2 тижнів. Закохані почали жити разом ще до завершення спільної роботи.

Весілля молодята зіграли доволі гучне

А десь за 2 місяці Сова освідчився в коханні й зробив пропозицію руки й серця. Дмитро поїхав до Чорноморська зніматися в “Морській поліції”, а дівчина взялася до підготовки весілля. Від дня знайомства до того, як наречені стали на весільний рушник, минуло всього 4 місяці.

Весілля зіграли дуже гучно. Були присутні 110 гостей, в тому числі й багато зірок. От тільки щасливе подружнє життя тривало всього 2 місяці. А потім країну накрило повномасштабною війною.

Безхмарним подружнє життя було всього 2 місяці

Довелося різко перебудовувати звичний уклад. Почали шити шеврони для підрозділу батька Дар’ї. Згодом поширили справу й на інші підрозділи. Далі взялися за пошиття плитоносок, військової форми тощо.

Сова вже пройшов медкомісію і збирається їхати на навчання, ставши до лав ЗСУ. Дмитру зателефонували з військкомату і сказали прийти. Він не став ховатися. Тож тепер у родині воюватиме не лише тато Дар’ї, але й чоловік.

Татусь служив пілотом-винищувачем. На пенсії займався бізнесом і парашутним спортом. 24 лютого 2022 року вони з мамою були в Одесі. Три дні добиралися до Києва, де перебувала донька.

Чоловіки відразу разом пішли до ТРО. Спочатку були на Борщагівці. Потім кум запросив чоловіка на Лівий берег, а Дмитро залишився з жінками. Дар’я з мамою переховувалися по підвалах разом із шістьома котами та вісьмома собаками. Тато з товаришем попервах служили в піхоті, та згодом, зважаючи на колишній досвід, їх перевели в тактичну авіацію.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.