Шість жінок клоуна з “Маски-шоу” Бориса Барського на ім’я Наташа: змінювали одна одну кожні 7 років

Мама Бориса Барського, бувши при надії, очікувала на донечку Наташу. Тож коли народився хлопчик і виріс, він подарував мамі довгоочікувану Наташу – невістку.

Коли Борис та Наталя відзначали 43-річчя шлюбу, чоловік сказав благовірній, що вона в нього вже шоста Наташа. Просто десь вичитав, що організм людини повністю відновлюється на клітковому рівні кожні 7 років. Виходить, вони з дружиною встигли шість разів зустріти одне одного в новому вигляді.

Одна з шести Наташ Бориса Барського

Історію про ненароджену дівчинку Наташу, замість якої на світ з’явився Боря, в родині розповідали практично всім гостям. Тому Барський, коли підріс, і почав знайомити маму зі своїми подружками завжди представляв їх Наташами, хоча дівчата мали зовсім інші імена.

Мама врешті розібралася, що син її підколює. Тож коли він привів наречену Наташу, з якою зібрався одружуватися, жінка виставила закоханих за двері, подумавши, що з неї знову сміються.

Борис Барський з дружиною відзначили 43 роки шлюбу

З невісткою Наташею свекруха ладила не дуже. Коли Борис повертався з гастролей, змушений був вислуховувати довгі тиради щодо дружини – то фиркнула, то щось не так сказала, то не так подивилася. Перелік претензій до невістки був настільки довгим, що комік починав жартувати: “А давай її отруїмо!” Тільки таким чином вдавалося маму заспокоїти.

Зі своєю Наташею Борис й досі щасливий і певен, що кохання нікуди не поділося за ці десятиліття. Дружина народилася в потязі й, напевно, тому обожнює подорожувати. Тож в його задачу входить оплачувати численні поїздки. Сам він уже давно не сприймає будь-яку подорож як відпочинок. Вона навпаки видається йому великим тягарем. Коли в дружини клоуна на кордоні митники поцікавилися, чим займається чоловік, якщо вона так багато подорожує, вона відказала, що заробляє гроші на її поїздки.